Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoservisy Olomouc

Od: janec odpovědí: 17 změna:

Zdravim, je tu nekdo z Olomouce a doporucil by kvalitni autoservis?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

0x

a hledáš nako ofiko servis? nebo nějaký garážníky

janec
hodnocení

Hledám neautorizované.

Na elektro, na výfuky, na oleje, ...

Na jaké auto?

janec
hodnocení

Konkretne na rozvody. 1.2 tsi

Škoda Samohýl

krtek6
27.03.23 07:24

Hlaváček

Nedoporučuji. Tam jsem dělal. Děs běs. I lakovna udělá špatný odstín a už jsem viděl, jak auto odjelo s málo utaženým filtrem oleje a zákazník se vracel, že měl pod autem louži. Ještě, že nezadřel.

Sem chodí učni ze škol, protože je tam vezmou bez praxe. Jinde si vyberou vždy s praxí.

krtek6

a v kterém jsi prosím tě dělal...protože já mám naopak úplně opačnou zkušenost..

Hlaváček, přerovská.

Možná teď mají více místa, ale dříve auta byla zezadu na dešti a sněhu i bez dveří a oken a čekala na nalakované díly nezaplachtovaná a polodemontovaná.

krtek6

no tak evidentně doba pokročila a něco se změnilo...po vlastních zkušenostech je tohle momentálně nejlepší servis široko daleko...protože tohle je jedinej servis široko daleko, kde neodejdeš s tím, že něco nejde nebo, že to neumí...a hlavně velké plus je otevírací doba pro běžný smrtelníky! Někdo konečně začal používat hlavu a zjistil, že když někdo dělá do od 6-15 nebo 7-17 tak asi těžko bude jezdit do servisu na 9hod nebo na 13hod a brát si na to dovolenou...sevis jede až do 22hod!

Vždycky tam byl dvousměný provoz.

Před dvěma lety tam kamarád zajel se Citigem. Tak prasácky spasovaný díly bylo okamžitě na reklamaci.

Ve skladu autodílů nebylo vyjímkou, že pod přesným číslem dílu přišlo něco jiného. Ale byl tam starej ocas co chlastal a baba před důchodem.

Asi se taky změnilo. Nicméně já tam nejezdím ani pro ty součástky.

krtek6

zajeď si k nám do Přerova a to uvidíš teprv odborníky...radost s nima vést debatu...tě budou přesvědčovat, že do Roomsteru se vleze 4,5l oleje, neumí povolit šroub na kole, chtít po nich nějaký díl bez přesnýho čisla je něco nemysliteného (a to chceš univerzál přes 3 generace aut)...a podobně

hlavacek

gumidku,stara vojno, stav se někdy na lakovne pokecat...jak jde zivot.

hlavacek

gumidek.. tak co zastavíš se , pokud nemáš čas, mužeme tě navštívit my.

Já můžu maximálně popřát těm, které jsem poznal a odváděli opravdu kvalitní práci a dělali čest řemeslu, vše nejlepší do života a aby byli spokojení a šťastní (Z a J z lakovny a karosáře) ;)

janec
hodnocení

0x

Ptal jsem se sice na NEautorozovsne servisy, nicméně v jednom z těchto servisu mi nacenili vymenu rozvodu, oleje a nove olejové čerpadlo na 21000 včetně prace. Nezdá se vam to přemrštěné? To čerpadlo je dle slov technika potreba, Protoze nedostává dostatečný tlak do soustavy...

krtek6

je to přermštěné...samozřejmě.. olej tě stojí 500,- výměna oleje další 500,- když moc...a rozvody sakum pikum musí na nějakém dražším novějším autě udělat do 12tis...na starých vránách fabiích a podobně...8tis max...garážníci to musí dělat tak za 5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]