Nejste přihlášen/a.
Zdravim, je tu nekdo z Olomouce a doporucil by kvalitni autoservis?
Nedoporučuji. Tam jsem dělal. Děs běs. I lakovna udělá špatný odstín a už jsem viděl, jak auto odjelo s málo utaženým filtrem oleje a zákazník se vracel, že měl pod autem louži. Ještě, že nezadřel.
Sem chodí učni ze škol, protože je tam vezmou bez praxe. Jinde si vyberou vždy s praxí.
Hlaváček, přerovská.
Možná teď mají více místa, ale dříve auta byla zezadu na dešti a sněhu i bez dveří a oken a čekala na nalakované díly nezaplachtovaná a polodemontovaná.
no tak evidentně doba pokročila a něco se změnilo...po vlastních zkušenostech je tohle momentálně nejlepší servis široko daleko...protože tohle je jedinej servis široko daleko, kde neodejdeš s tím, že něco nejde nebo, že to neumí...a hlavně velké plus je otevírací doba pro běžný smrtelníky! Někdo konečně začal používat hlavu a zjistil, že když někdo dělá do od 6-15 nebo 7-17 tak asi těžko bude jezdit do servisu na 9hod nebo na 13hod a brát si na to dovolenou...sevis jede až do 22hod!
Vždycky tam byl dvousměný provoz.
Před dvěma lety tam kamarád zajel se Citigem. Tak prasácky spasovaný díly bylo okamžitě na reklamaci.
Ve skladu autodílů nebylo vyjímkou, že pod přesným číslem dílu přišlo něco jiného. Ale byl tam starej ocas co chlastal a baba před důchodem.
Asi se taky změnilo. Nicméně já tam nejezdím ani pro ty součástky.
zajeď si k nám do Přerova a to uvidíš teprv odborníky...radost s nima vést debatu...tě budou přesvědčovat, že do Roomsteru se vleze 4,5l oleje, neumí povolit šroub na kole, chtít po nich nějaký díl bez přesnýho čisla je něco nemysliteného (a to chceš univerzál přes 3 generace aut)...a podobně
Ptal jsem se sice na NEautorozovsne servisy, nicméně v jednom z těchto servisu mi nacenili vymenu rozvodu, oleje a nove olejové čerpadlo na 21000 včetně prace. Nezdá se vam to přemrštěné? To čerpadlo je dle slov technika potreba, Protoze nedostává dostatečný tlak do soustavy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.