Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava laku

Od: tomas44 odpovědí: 6 změna:
Dobry den jde nejak tohle zpravit? Viz foto..nebo je to na nalakovani celeho narazniku? Na youtube jsem videl nejake videa ale nazory jsou na to ruzne
Oprava laku
Oprava laku #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

0x
Přelakovat. Jakýkoliv lokální opravy na tmavý barvě budou vidět a stejně nepůjde o kvalitní postup.
Ale nárazník je od slova narazit, takže pár dní po lakování do toho někdo nacouve. Murphyho zákon.

hodnocení

0x
Jestli potřebuješ kvalitní opravu a takovou aby to nebylo poznat tak jedině nechat v lakovně celý nárazník.
Pokud ti je jedno ze to bude vidět, ale nebude se loupat dál tak stačí oblepit papírovou lepenkou a místo striknout bezbarvým lakem ve spreji. Já to tak dělal u svého auta. Vidět to sice je, ale neloupe se dál.
tomas44
hodnocení

A aj si ten oloupany lak brousil nejak do ztracena?
break
Když ho necháš, bude se loupat dál.
Teoreticky by šlo obrousit lehce lak a odloupaný místa a žalovat ho celý.
To ale musíš nárazník demontovat a lak ve spreji stojí za h*vno

@tomas44 opatrne jsem odloupal to co uz bylo odlepene po misto kde lak drzel. Poradne jsem misto umyl lihem abych to odmastil a nalepil jsem papirovou lepenku par mm vedle aby tam byl ten prechod lak - zadny lak. Pak uz jsem to striknul 2 tahy lakem a nechal zaschnout a nasledne uz jen prelestit hadrem. Je to pres rok a lak porad drzi a v danem miste se neloupe. Ze zacatku to videt je (cervena metla), ale pak se ten prechod celkem ztrati a pokud to nezkoumas z pul metru tak to videt neni.

Co se tyka laku tak pouzivam "Grand Prix Bezbarvý lak 500 ml" ean: 8711347171286 z globusu.

tomas44
hodnocení

youtu.be/... mel sem na mysli nejakou takouvou to opravu ale nevim co presne pouziva za tu lestici pastu nebo lak...jinak kdyz to bude trochu videt tak to neresim jen aby to vylozene nebilo do oci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]