Nejste přihlášen/a.
0x
Pokud ti je jedno ze to bude vidět, ale nebude se loupat dál tak stačí oblepit papírovou lepenkou a místo striknout bezbarvým lakem ve spreji. Já to tak dělal u svého auta. Vidět to sice je, ale neloupe se dál.
Teoreticky by šlo obrousit lehce lak a odloupaný místa a žalovat ho celý.
To ale musíš nárazník demontovat a lak ve spreji stojí za h*vno
@tomas44 opatrne jsem odloupal to co uz bylo odlepene po misto kde lak drzel. Poradne jsem misto umyl lihem abych to odmastil a nalepil jsem papirovou lepenku par mm vedle aby tam byl ten prechod lak - zadny lak. Pak uz jsem to striknul 2 tahy lakem a nechal zaschnout a nasledne uz jen prelestit hadrem. Je to pres rok a lak porad drzi a v danem miste se neloupe. Ze zacatku to videt je (cervena metla), ale pak se ten prechod celkem ztrati a pokud to nezkoumas z pul metru tak to videt neni.
Co se tyka laku tak pouzivam "Grand Prix Bezbarvý lak 500 ml" ean: 8711347171286 z globusu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.