Dobry den, menim si doma zadny desticky a kotouce na golf 4, vse jsem sundal a nyni potrebuji zatlacit brzdovy pist zpatky, abych mohl nasadit nove desticky. Mam na to stlacovak s koncovkou, ale bohuzel ten pist je tak moc vysunuty, ze se mi ten stlacovak tam proste nevejde. Nejake tipy co s tim? Abych to tam napasoval, tak mi chybi tak 1cm. Myslite, ze by jiny stlacovak byl jiny “tensi”? Diky
Tlačís stolařskou svorkou a otáčíš opatrně sykovkama De to i bez ty svorky jen sykama Je stim kapku boj zaleží v jakým stavu maš ty brzdiče Už sem to taky zkoušel stahovakem bez ty operný desky jen točit a tlačit rukou
marioso
Svorku doma nemam, ale zitra sjedu koupit a vyzkousim. Diky
Zatlačovák má smysl na předku kvůli rovnoměrnému tlaku. Na zadku je zbytečný. Tam to zajistí závit. Je divné, že to z něj vypadlo. Prostě točit a tlačit, až se chytne.
Jestli sou tam ty brzdiče ještě origo tak ma zkušenost pravý že ty pístky pudou pěkně ztuha Na těch zadních brzdach je to vždy boj lidi většinou nechtej slyšet na to že by se to melo po letech aspon repasovat nebo ještě lépe nový
break
Ano, narezne to, pak se zničí těsnění nebo jej jinak poškodí a hotovo. Pokud na autě co dva tři roky dělá zadní desky, tak půjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.