Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
menim si doma zadny desticky a kotouce na golf 4, vse jsem sundal a nyni potrebuji zatlacit brzdovy pist zpatky, abych mohl nasadit nove desticky. Mam na to stlacovak s koncovkou, ale bohuzel ten pist je tak moc vysunuty, ze se mi ten stlacovak tam proste nevejde. Nejake tipy co s tim? Abych to tam napasoval, tak mi chybi tak 1cm. Myslite, ze by jiny stlacovak byl jiny “tensi”?
Diky
menim si doma zadny desticky a kotouce na golf 4, vse jsem sundal a nyni potrebuji zatlacit brzdovy pist zpatky, abych mohl nasadit nove desticky. Mam na to stlacovak s koncovkou, ale bohuzel ten pist je tak moc vysunuty, ze se mi ten stlacovak tam proste nevejde. Nejake tipy co s tim? Abych to tam napasoval, tak mi chybi tak 1cm. Myslite, ze by jiny stlacovak byl jiny “tensi”?
Diky
18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
De to i bez ty svorky jen sykama
Je stim kapku boj zaleží v jakým stavu maš ty brzdiče
Už sem to taky zkoušel stahovakem bez ty operný desky jen točit a tlačit rukou
break
Štír: přední u Forda zatlačíš, zadní musíš zatočit a ještě některý Fordy mají na levé straně levý závit. A bez přípravku je nedáš.
break
Zatoč ho, aby ti zajel lehce dovnitř na osku . Teď visí na těsnění. Pak nasadíš přípravek a budeš muset jim otáčet a zatlačet ho.
break
Nic nebrat násilím. Normálně jde vše lehce. Pokud musíš překonat velkou sílu, tak je něco špatně
Jestli sou tam ty brzdiče ještě origo tak ma zkušenost pravý že ty pístky pudou pěkně ztuha
Na těch zadních brzdach je to vždy boj lidi většinou nechtej slyšet na to že by se to melo po letech aspon repasovat nebo ještě lépe nový
Na těch zadních brzdach je to vždy boj lidi většinou nechtej slyšet na to že by se to melo po letech aspon repasovat nebo ještě lépe nový
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]