Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápis ALU kol do TP

Od: petrs odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,chci se zeptat potřebuji zapsat ALU kola a pneu do TP.Mam typový list kde je uvedeno že mam obout pneu 215/45 r17 91w,nevíte náhodou někdo jestli bude vadit když obuju pneu 215/45 ZR17 XL jde mi o to aby mi to potvrdili na Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U pneu musíte (mělo by se !) dodržet -šířku, průměr a profilové číslo pneu, dále minimální hodnoty rychlostního a hmotnostního indexu, , přičemž na zimní období lze použít i pneu s o stupeň nišším rychlostním indexe a vyznačením tohoto v zorném poli řidiče. XL znamená pouze zesílenou bočnici což se dp pro SUV (nwn jak to mají "tranzity"/dodávky/)

asd1

+ prohlídka technikem na STK

petrs
hodnocení

Děkuji za odpověď,co znamená XL a ZR vím, spíše mi jde o to zda by mohl být problém u technika na STK který bude potvrzovat typový list když v typovém listu je uvedeno 215/45 r17 91W a já mám 215/45 ZR17 XL 91W.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]