Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polopřevod a co dál

Od: prkov odpovědí: 2 změna:

zdravim chci se zeptat koupil jsem auto který je v polopřevodu už na minulíého majitele co stim puvodní majitel koupúil auto dal ho do polopřevodu a ted ho nechce beru ho já jak ho mam ted přihlasit na mě děkuji za odpověd

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ano, musíte si ho přihlásit na sebe, pokud ho chcete provozovat. Podle dalších podrobností se bude měnit postup.

ICQ 55180641

doplněno 21.06.10 17:07:

Ne on nikam nepůjde, půjdete vy s potřebným dokumenty. Musíte na evidenčku, střeba i STK, pojištění, ale to je více informací, podle toho co chcete dělat s vozidlem.

proto nabízím ICQ

prkov
hodnocení

tekže v techničáku je napsanej v polpřevodu starý majitel který to auto na sebe dal nepřihlásil on pude teda tedko z velkym techničákem smlouvou atd.na úřad a převedo ho na mědál do polopřevodu_? jinak děkuji moc za odpověd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]