Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tapecírky výměna

Od: aaa odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Mám fabii 1,4 mpi.Koupil jsem si ji už z hnusnými tapecírkami ve dveřích. Chci se zeptat dají se vyměnit za jiné? Do auta očividně zatékalo a umýt se už nedají.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Seženete jiny pěkny a vyměníte nic na tom neni
A aby tam nezatékalo tak až sundate ty starý vemete silikon a ojedete okolo spoje ten plech co je pod tapecem a drží celý mechanismus stahování okna

hodnocení

0x

Dají se umýt. Stačí je demontovat a koupit přípravek na mytí koberců a použít horkou vodu ve sprchovém koutu.

To není Ford. Nejsou z lisovaného kartonu. A není to Octavie, aby se látka odlepovala a vlála na tapecu.

mnd®
hodnocení

0x

U Ochcávky se odlepují? Jsem to vzal vapkou a nic se nestalo.

A ano dají se vyměnit.Koupit na vrakáči jiné.Ale asi by mělo být důležitější zjistit kudy tam zatéká a napřed opravit toto.Třeba nové těsnění kolem dveří?

Teče dovnitř okolo oken steka to do dveří a když už pod tapecem netěsní ten železnej plech tok to proteče dovnitř

2:02 látky jsou na molitanu a ten se drolí stářím a mechanickým poškozením wapky nebo vysavače, který látku odtrhává a molitan dělí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]