Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou diagnostiku?

Od: lubosnovak odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
obracím se na vás s dotazem, jakou diagnostiku byste mi doporučili. Vím, že nejlepší by byla originální VCDS, VAG-COM, ale tolik peněz do ní dávat nechci. Bylo by to na auta SEAT Alhambra 1.9 TDI-PD 96 kW, rok výroby 2003 a Škoda Octavia Tour 1.9 TDI-PD 74 kW, rok výroby 2009. Chtěl bych, aby zvládla základní diagnostiku vozu, mazání servisních intervalů, a také, aby uměla změnit jazyk na Maxi-Dotu.
Předem za Vaše rady a doporučení děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

nech si z číny poslat vcds 17.1.3. je to za hubičku a bohatě stačí

lubosnovak
21.03.23 17:36
hodnocení

Díky.

hodnocení

2x
Intervaly se dají u VW resetovat i uživatelský a na hraní je asi dobrá Delphi a nebo wow
lubosnovak
hodnocení

Díky, ty intervaly také tak mažu, ale řekl jsem si, že přece jenom nějaká diagnostika by se mi hodila.

hodnocení

0x

Ja na vašom mieste by som šiel do repasu VCDS,ktorý je originál a za necelých 3000 Kč.

pc-autodiagnostika.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]