To je vlastně sublimace detergentních mikronano sublimentů.. Dělá se to stejně jako makrominimalizace uhlíkových táhel od popelmentu..Je to jednoduché,ale nemůže to dělat každý Lojza..Proto nám to tazatel nepopíše.. Chrání si nouhau.. já ho chápu
Nejdřív odpověz, jak jsi postupoval při dekarbonizaci. Zda jsi to tam někam lil nebo stříkal do běžícího motoru nebo jen vyměnil olej a udělal výplach a čím? Naftou? Benzínem? Přípravky BG, Metabod,...
Nebo jsi rozebral motor a otryskával ventily sodou?
Co my víme?
Koupil jsi si lahvičku u benzínky a nalil do nádrže VIF a děláš dekarbo?
...
Moc se mi líbí pasáž z Básníků. Zablokovanou prodlouženou míchu. Já myslím, že to bude vejš
Gumidku..On dělal dekordinaci.. to je novinka a revoluční metoda,kterou ještě moc lidí nezná..Ani já..ani internety.. Když nám nechce říct,co vlastně dělal,tak mu jednoduše taky neodpovíme..Jestli je to tím jeho turbem nebo nee Já si totiž myslím, že by to mohlo být...A neřeknu
roman46
Byl sem v servisu a tam mi strcili hadici do sání v motoru asi 60minut a pak sem ujel asi padesát km a začalo to dělat spotřeba kolem devět Aš deset
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.