není to svérázný záznam od úředníka. Je to standartní zápis ! E v ORV=ET. Stejně to bylo a je v asi 6 ORV co jsem měl nebo mám a z vícero magistrátů namátkou BN, Brno, JH, PE...
Díky..Ale standartní mi to moc nepřijde..Asi to tak píšou ve Francii a tady to jen opičky na úřadě opičkují a nenapadne je to napsat,tak jak to chtějí STK.. Vlastně ani nemůžou, protože umějí jen opisovat..Kdyby tam bylo napsáno píernadruhou,tak to odborníci prostě jen opíšou
Pokud je to auto do dealera od novoty, znamená to jediné, technický průkaz vystavil výrobce ( pak je na zadní straně TP uprostřed i jeho razítko) ...Takže i to hodnotu ET ve tvaru E- tam vytisknul výrobce, nikoliv úředník - idiot
Díky..Ale kdo má tušit, že E= je vlastně ET.. Když si chci přihlásit "něco"z ciziny,tak po mně chtějí překlad,jinak to nepřihlásí ať už nové nebo ojeté .. A tady někdo opisuje něco a vlastně neví co..Je to stejné jako s euronormami..Léta to byl údaj navíc,tak ho vynechali, protože byl "k ničemu"..A teď musí majitelé platit,aby ten údaj někdo odborně schválil,potvrdil a další ho doplnil..
Zális kola je Francouzsky..remplir des roues.. Takže to dává přece smysl, že E= je vlastně ET.. Že mě to hned nenapadlo.. Hlavně,aby to dávalo smysl odborníkům na STK profondeur de tassement je Francouzsky hloubka usazení.. Teď už chápu, že je to E=
Díky za odpovědi Je to auto známého a řeší se, jaké koupit druhé disky..Jinak zápis je v TP, který má auto od novoty.. Koupené v ČR od dealera..tak potom nechápu ten zmatek..Ale asi jsou úředníci znalejši
Urednici jsou (ne)normalni lidi, takze jako vsude, i mezi nimi jsou dementi. Ja mam treba v technicaku jinou euro normu, protoze to kdysi pri dovozu zapisoval idiot. A zpetne s tim nejde uz nic delat. Tohle bude podobny pripad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.