Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké ET?

Od: doutnak® odpovědí: 10 změna:
Ahoj.. Často tu řešíme ET u disků..Ale tenhle údaj neznám..Je to ET? Nebo se z toho dá nějak odvodit? Jedná se o Citroen Berlingo 2015
Jaké ET?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

2x

Nejaky sverazne pojaty zapis urednika E=27 bude ET27.

není to svérázný záznam od úředníka. Je to standartní zápis ! E v ORV=ET. Stejně to bylo a je v asi 6 ORV co jsem měl nebo mám a z vícero magistrátů namátkou BN, Brno, JH, PE...

hodnocení

Díky..Ale standartní mi to moc nepřijde..Asi to tak píšou ve Francii a tady to jen opičky na úřadě opičkují a nenapadne je to napsat,tak jak to chtějí STK.. Vlastně ani nemůžou, protože umějí jen opisovat..Kdyby tam bylo napsáno píernadruhou,tak to odborníci prostě jen opíšou;)

hodnocení

2x
Sice jsem to takto ještě napsané neviděl, ale vše napovídá tomu, že E= je jen jinak napsané ET.

paveldvorak
hodnocení

1x

Pokud je to auto do dealera od novoty, znamená to jediné, technický průkaz vystavil výrobce ( pak je na zadní straně TP uprostřed i jeho razítko) ...Takže i to hodnotu ET ve tvaru E- tam vytisknul výrobce, nikoliv úředník - idiot

hodnocení

Díky..Ale kdo má tušit, že E= je vlastně ET.. Když si chci přihlásit "něco"z ciziny,tak po mně chtějí překlad,jinak to nepřihlásí ať už nové nebo ojeté .. A tady někdo opisuje něco a vlastně neví co..Je to stejné jako s euronormami..Léta to byl údaj navíc,tak ho vynechali, protože byl "k ničemu"..A teď musí majitelé platit,aby ten údaj někdo odborně schválil,potvrdil a další ho doplnil..

paveldvorak
hodnocení

0x

ET je z němčiny / Einpress Tiefe /

ET je v překladu hloubka usazení

samotní němci přitom často používají slovo offset, resp. jeho zkratku OS

takže v nemeckém COC listu bude zális citroenu OS 37

hodnocení

Zális kola je Francouzsky..remplir des roues.. Takže to dává přece smysl, že E= je vlastně ET.. Že mě to hned nenapadlo..*smich* Hlavně,aby to dávalo smysl odborníkům na STK;) profondeur de tassement je Francouzsky hloubka usazení.. Teď už chápu, že je to E=

hodnocení

Díky za odpovědi;) Je to auto známého a řeší se, jaké koupit druhé disky..Jinak zápis je v TP, který má auto od novoty.. Koupené v ČR od dealera..tak potom nechápu ten zmatek..Ale asi jsou úředníci znalejši;)
re4zon
Urednici jsou (ne)normalni lidi, takze jako vsude, i mezi nimi jsou dementi. Ja mam treba v technicaku jinou euro normu, protoze to kdysi pri dovozu zapisoval idiot. A zpetne s tim nejde uz nic delat. Tohle bude podobny pripad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]