Dobrý deň po kupé autá som zistil že nefungujú okna po pár kilometroch sa okna rozbehli a o deň na to zasa nešli takto sa to stále opakovalo hľadal som závadu zistil som že do vozidla zateká voda vodu som vysušil a zrazu mi už vôbec žiadne okno nešlo hovorím si aj svetla v interiéri blbli tak som kúpil novú komfortnú jednotku a myslel že to je v tom no nie okna stále nič interiérové svetla sa opravili no okna stále nie môže to byt v kódovani jednotky lebo ani centrálne uzamykanie nefunguje
Tydle auta maj problém s kabeláží co de ke komfortce kera je umistněna pod kobercem u řidiče Kabelaž de pod kobercem podel prahu Musiš se dostat pod koberec a zkouknout drat po dratu a to od podběhu u řidiče až k tý komfortce jak se tam drží vlhko tak to prostě hnije
matej
A je možné že po vysušení autá to úplne prestalo ísť? Idem to prejsť kábel po kabli a uzemnovaci kábel na to nemá žiadny vplyv? Lebo zo zväzku ide uzemnovaci ktorý je v cokoladke na komplet čierny pravdepodobne vyskratovany
k2
U 23 let stareho auta je mozne vse. Dalsi otazkou neni to, co je/muze byt vyzkratovane a co ma na co vliv, ale co dela v aute cokolada, ktera rozhodne neni originalni prvek elektroinstalacei.
Tedy bych zacal uvedenim elektriky do "tovarniho" zapojeni.
matej
Na aute boli dorabane svetla a nejaký mladý mechanik sa pravdepodobne hrabal v elektro inštalácii autá
k2
@matej: To ze se v nekdo hrabal v elektroinstalaci a vytvarel tam jakasi svoje zapojeni bych videl jako primarni problem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.