Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes jsme pro prarodiče dovezli bazarovou Fiat panda. Potřeboval bych vědět, jaký olej tam dát, auto žádný štítek z předchozího servisu nemá, a jelikož všechny ostatní auta které mám a měl jsem byli koncerny tak u Fiatu vůbec nevím jaký tam patří a jakou by měl mít specifikaci.
Fiat panda
R.v 2006
Motor 1.1 40kw
Děkuji
dnes jsme pro prarodiče dovezli bazarovou Fiat panda. Potřeboval bych vědět, jaký olej tam dát, auto žádný štítek z předchozího servisu nemá, a jelikož všechny ostatní auta které mám a měl jsem byli koncerny tak u Fiatu vůbec nevím jaký tam patří a jakou by měl mít specifikaci.
Fiat panda
R.v 2006
Motor 1.1 40kw
Děkuji
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jmlc®
0x
Kolik s tím najedete? ... standardem by byl asi výplach, protože netušíte, co tam bylo. Pak 10W-40 - ale noname z lidlu či tesca bych nekupoval.
zkuste Helix HX7
jmlc®
tak by to bylo ok - horší olej bych do toho nelil - moc neušetříte a nemám k těm levným moc velkou důvěru... - u těch malých slabých motorů bych na oleji nešetřil.
asd1
Jakoukoliv 5w40 nebo 10w40,5w vhodnější.. HX7 dobrá volba. Lidl/Tesco atd.jsou kvalitní oleje,dnes se ale nevyplatí cenove,eshopy jsou levnější. Filtr nejlíp Mann. Oleje je tam 2,7 L = měnit po 10kkm/ 1rok..
Pozor kabeláž světel je dobrý prebastlit,hledej panda konektor bodycomputer
Jmlc tenhle motor je hodně blbovzdornej, snese i mazut,proplach je zbytecnost.. spíš řezné olejová vana dobrý natřít,slabý plech rád prorezne skrz.
Pozor kabeláž světel je dobrý prebastlit,hledej panda konektor bodycomputer
Jmlc tenhle motor je hodně blbovzdornej, snese i mazut,proplach je zbytecnost.. spíš řezné olejová vana dobrý natřít,slabý plech rád prorezne skrz.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]