Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jdou lepší žárovky do Fabia 1 2003?

Od: osrameky odpovědí: 3 změna:

Ahoj, jdou do fabia 1 lepší žárovky? Měl jsem autodily-pema.cz/... a vydržely chvíli, ale jdou lepší aby to více svítílo?
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jistěže jdou, různé Night Breaker a podobně. Ale jak je to ve světě běžné - je to vždy něco za něco. Svítí to sice víc, ale zase to míň vydrží.

Ovšem není spíše problém ve světlometech auta? Fábky 1 generace mívají často zažloutlé - degradované sklo, někdy vypálené paraboly. Přičemž Fábka si vystačí s úplně běžnými žárovkami za pár korun od pumpy, měl jsem to auto v kombíku jako služebák a vyčetl bych tomu dost věcí, ale určitě ne, že špatně svítí.

hodnocení

1x

Jednotkové Fabie byly vyhlášené praskáním žárovek, jako příslušenství se dokonce přímo ve Škodovce prodával omezovací odpor jako přechodka k patici aby žárovky vydrželi déle. Bohužel jakékoliv lepší žárovky s vyšší svítivostí budou mít ještě kratší životnost než normální a ve Fabii obzvlášt. Rozumné je tedy dát žárovky Long Life které vydrží déle ale svítivost se nezlepší.

Doporučuji žárovky z Lidlu příští týden jsou v akci na prodejně a mají jak Long Life tak s vyšší účiností ale za cenu kratší životnosti a pak tedy xenon efekt ty ale svítí jako normální žárovka.

hodnocení

0x
Používám ty samé v F1.
Ale mám vyleštěné plexi krásné a čiré v kombinaci s odpory.
doplněno 18.03.23 02:58: eshop.atstrutnov.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]