Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nebudu lhát, jsem prostě blbej. Při výměně baterie u Octávie 2 1.9 tdi PD 4x4 mi spadl nastavec z ráčny do motoru. Samozřejmě nepropadl dolů pod auto… Modlil jsem se, že spadl dolů na kryt motoru, jenomže jsem jel do práce a NEJDE mi zařadit 2, 4, 6 a zpátečce se taky moc nechce. Jsem si na 85% jistý, že to spolu souvisí. Auto stálo týden bez pohybu a předtím řadit, šlo normálně. V podstatě jde řadicí páka do stran a do předu, ale dozadu ani o 1 cm…
Prosím poraďte, kam to mohlo spadnout a zaseknout se. Respektivě, jak se k tomu dostat.
Připomínám, že mám 4x4, takže tam je zespodu všude ten ochranný plech.
Případně, mohlo to vůbec způsobit, že nejde řadit 2,4,6? Nebo to spolu nesouvisí a zrovna v tu chvíli se, mi vysypala převodovka?
Předem moc děkuji za odpovědi.
nebudu lhát, jsem prostě blbej. Při výměně baterie u Octávie 2 1.9 tdi PD 4x4 mi spadl nastavec z ráčny do motoru. Samozřejmě nepropadl dolů pod auto… Modlil jsem se, že spadl dolů na kryt motoru, jenomže jsem jel do práce a NEJDE mi zařadit 2, 4, 6 a zpátečce se taky moc nechce. Jsem si na 85% jistý, že to spolu souvisí. Auto stálo týden bez pohybu a předtím řadit, šlo normálně. V podstatě jde řadicí páka do stran a do předu, ale dozadu ani o 1 cm…
Prosím poraďte, kam to mohlo spadnout a zaseknout se. Respektivě, jak se k tomu dostat.
Připomínám, že mám 4x4, takže tam je zespodu všude ten ochranný plech.
Případně, mohlo to vůbec způsobit, že nejde řadit 2,4,6? Nebo to spolu nesouvisí a zrovna v tu chvíli se, mi vysypala převodovka?
Předem moc děkuji za odpovědi.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]