Nejste přihlášen/a.
Zdar.
Rádio 6000CD, Ford Focus 2.
Vysmahnul jsem si CD-RW Metallica And Justice for All.
Cedlo hrálo. Když jsem jej chtěl ejektovat, nahlásilo CD Error a nejde vyndat. Nejde ani přehrát. Jako je tam škvírka na tloušťku cédéčka, takže kombinačky ani hasák tam nedám. Není tam eject otvor pro špendlík jako u mechaniky v PC. Jak to mám vyrvat ven?
Příčina? Kdybych vypálil Evu a Vaška, stalo by se to? S přehráváním jsem skončil u skladby One.
Dík za rady.
Ty mechaniky časem odchází. Slot-in mechaniku chrání jen ta sametka na vstupu a pokud je oběhaná a válečky na vyrolování disku taky, tak se to čas od času hryzne.
Je potřeba celé rádio vykopnout ven. Zrovna tyhle fordí 2 DIN jdou někdy blbě. Zasunout do štěrbin vytahovací klíče z háčkem a všechny tlačit vždy dvojice na jedne a dvojice na druhé straně od sebe (tedy směr k zrcátkům auta na jedné a na druhé straně rádia.
Pak rádio za klíče i tahat k sobě.
Dále rozebrat a CD osvobodit. Buď pohnout mechanikou nebo rozebrat její patro, ale tak, aby mechanika šla opět použít. Násilí je na škodu, pokud chceš ještě mechaniku používat.
Které 6000CD máš?
Klíče pro to první s fotky
potřeba 4 ks
Klíče pro to první s fotky
potřeba 4 ks
OK, DÍK.
Zrovna mám tu verzi na spodním obrázku, ke které jsi dal video. Akorát musím sehnat ty špachtle.
Ještě jednou dikec.
Ta spodní kulatější se kuchá nejlíp. Místo špachtle lze improvizovat s nabroušenou kreditní kartičkou nebo plastovým příborovým nožem s fastfoodu a podobně.
Jinak je na to sada páčidel a špachtlí s měkkého plastu.
Ať se to podaří
P.S.: Dobrý je začít odcvakávat na té nejspodnější hraně rámečku, jak je dole zahnut dovnitř, kde končí. Jednak to tam není moc vidět a dobře se tam začíná vycvakávat. Jak už je něco vycvaknuté, tak už to jde samo.
PROBLEM SOLVED. Vyřešeno.
Cédéčko se po několika pokusech o eject rozhodlo vylézt.
Nicméně si otázku uložím, abych případně věděl, jak kuchat.
Díky, @gumidek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.