Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou zvolit pojištovnu,povinne ručení?

Od: spacir* odpovědí: 12 změna:

Kdo poradí jakou zvolit pojištovnu na povinne ruceni?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

To je idividuální , záleží jaký máte obsah , věk a bydliště. Zkuste zadat své údaje do tohoto vyhledávače povinne-ruceni.com/...

V podstatě je jedno u které jste záleží na ceně berte to nejlevnější.

cocinkamichalka*

Nejlevnější není vždy nejlepší, člověk, který se nám naboural do domu, měl pojišťovnu Triglav, a nechtějte vědět, co to bylo za tahanice, než nám opravu zaplatili.

Pro poskozeneho je to samozrejme nemyle, ale to, jak moc se pojistovna vykrucuje, nemusi pojistnika vubec zajimat.

sasdax*

To není pravda! Viz.můj odkaz níže.

hodnocení

0x

Doporučuji jednu z těchto tří: Kooperativa, Česká Pojišťovna nebo ČSOB Pojišťovna.

hodnocení

0x

Direct, (ne vždy)

a nesouhlasit s cenou. Již mnohokrát jsem popsal, že je třeba vyjednávat a vyjednávat. Jsou to Vaše peníze,

Chtěli 1900 Kč, dohodli jsme se na 900Kč.

doplněno 21.06.10 21:09:

zrovna mi přišla pojistka na pionýra za 200Kč, to tedy ne. musí s cenou dolů...na 100Kč

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Minulý týden jsem se rozhodoval stejně jako vy teď;)

Skončil jsem u Directu s cenou 1.947 kč roční pojistné na 1.4, o cca 1/3 nižší než kdekoli jinde.Ale je u nich spoustu věcí, ovlivňující cenu (počet obyvatel v obci, bezškodní doba, věk, stáří vozu, délka vlastnictví ŘP ... ).Dnes se už ani nemusí dokládat bonus díky registru. A zas si vyberete co chcete pojistit a co ne ( skla, sedačky, asistenci při poruše či nehodě ...).

Zkuste bez si závazku spočítat cenu, zde: direct.cz/... a od toho se odvíjejte;)

sasdax*
hodnocení

0x

Za sebe nechám mluvit někoho jiného. Je to zajímavé čtení. Pak se rozmýšlejte: nehodovasluzba.cz/...

marketa115*
hodnocení

0x

Já bych volila UNIQA, měli jsem Kooperativu, Českou pojišťovnu, ale nebyli jsme sněmi moc spokojeni.

Markéto, prosím, s čím jste nebyli spokojeni? S cenou? službou?, plněním?

Já měl 2 roky pojistku u ČP,10 let jsem nejezdil,tedy žádný bonus,teď na Felicii s pojištěním před.skla cca 6500kč ročně,nyní jsem u Directu za 4000Kč.

marketa115*

Rozhodně s cenou. I když se přičítal bonus za každý rok, pojistka byla dražší a dražší rok od roku. Přešli jsme do UNIQKY, platíme o 2500,- méně a ještě k tomu máme připojistění obou předních sedadel. Jsme sněmi spokojeni. Při úrazovce, kde plnění bylo okamžité a bez problému a vyšší než u koopertivy při stejných podmínek pojištění. Kooperativa se cukala při vyplacení. Veškeřé pojištění máme u UNIQY. Stejně jako u pojištění domu byla UNIQA levnější než Kooperativa. Zatím jsme spokojeni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]