Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna pneu v servisu

Od: alicee odpovědí: 14 změna:

Potřebuji vyměnit pneumatiky za nové celoroční, jelikož mám sjetý vzorek. Ještě jsem nikdy v pneuservisu nebyla, tak mě zajímá, zda je výhodnější si pneu kupovat po internetu, nebo si je koupit přímo od servisu, kde mi to budou dělat (zatím nemám vybráno - Praha).

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ono to je vcelku jedno. Když to koupíš v pneuservis, máš to bez práce.

Jak kde, i nákup přes Internet může být s přezutím a naopak.

To asi jo, nezjišťoval jsem to. Já postavím auto k servisu a jdu si po svým. Kluci zatím udělají co potřebuju.

hodnocení

4x
Když si to koupíte u nich,tak budete mít servis,jako královna.. Když si to koupíte jinde,tak budou méně zdvořilí a budou pomlouvat pneu, které si dovezete..Budou vás strašit, že jste koupila špatné apod..;) Myslím to vážně.. zkušenosti;)

Jj jednou se mi to stalo-tehdy jsem koupil Debica Passio a v jednom s tím měl problém, prej jsem koupil mejdlíčka a... Vícekrát jsem tam nebyl a asi ten jeho přístup byl "velmi dobrý", taky docela rychle skončil!

Některé pneuservisy při koupi pneu u nich pak mají PRÝ montáž zadarmou.

tj
Když si koupí Dunlop, tak na to žádný normální servisák s mozkem nadávat nemůže. Koupil jsem zimní a bomba... Celé auto krásně ztichlo (ze starších, ale letních omg :-D ). Jinak mohl bych doporučit jeden malý servis v Rokycanech, ale to je fakt strašně daleko pro někoho z Prahy.
sas

No hlavne pres net ta stejna pneu bude treba o 40% levnejsi :+)

To těžko. Mimochodem - je to problém, zeptat se na cenu předem?

berger*
hodnocení

4x

Mám vytipovaný jeden malý pneuservis, kam jezdím už roky... Hodím tam auto, řeknu že chci přezout, nechci nejlevnější ani nejdražší, nechám to na nich. Hodím po nich klíče a jdu pryč. Za hoďku vyzvednu auto, zaplatím a jedu pryč, bez shánění, bez starostí a nikdy nebyl problém. Ze začátku jsem zkoumal, jak moc mě oškubali a nikdy nijak...

hodnocení

4x

Mrkněte na ceny a hlavně na poštovné. Já kupoval pneumatiky na podzim, hledal jsem kde mají jedny konkrétní nejlevnější a nakonec vyšlo nejlevněji z celého intenetu koupit je v místním pneuservisu, protože jinak bych platil ještě 4x nezanedbatelné poštovné.

U mě to teda bylo jednoduché, protože pneuservis, kde jsem objednával, má i e-shop, takže jsem si sám online zjistil, kolik to bude stát :)

tj
hodnocení

1x
Vždy jsem si kupoval po internetu a nebyl problém. Podívám se na nějaké testy pneumatik, recenze, pak když už vím jaké chci, vybírám nějakou dobrou cenu a koupím... V servisu nikdy nikdo nic neříkal (byl jsem za život asi ve 3 různých). Tam je dcl frmol, nemají čas něco kritizovat...

re4zon
hodnocení

0x
Nejlip udelas, kdyz najdes pneuservis s eshopem s normalnimi cenami. Jeden tesne u Prahy znam, ceny srovnatelne s nejlevnejsimi eshop, prezuti pri koupi gum skoro zadarmo a objednani na termin online. Jinam uz nejezdim.

hodnocení

0x

Také se hodí vědět, že tvé staré pneumatiky zlikvidují jen tehdy, když si u nich koupíš nové - aspoň u nás to tak mají v pneuservisu nastavené...

Také to nebývá pravda.. Některé pneuservisy jsou "dotované"městem za likvidaci starých pneu..A některé toho využívají a nechají si to zaplatit navíc! Třeba u nás to nazvou "manipulace s pneu"... přitom na to nemají nárok! Je to likvidace pneu! Což mají palcené třeba městem a nejsou líní to nazvat manipulací, protože jste si u nich nové nekoupil..V tom samém městě vám toto neúčtují a staré gumy si nechají bez poplatku, ikdyž nové nekupujete a privezete si "vlastní" Zkrátka bor*el a vych*anost;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]