Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna pneu v servisu

Od: alicee odpovědí: 14 změna:

Potřebuji vyměnit pneumatiky za nové celoroční, jelikož mám sjetý vzorek. Ještě jsem nikdy v pneuservisu nebyla, tak mě zajímá, zda je výhodnější si pneu kupovat po internetu, nebo si je koupit přímo od servisu, kde mi to budou dělat (zatím nemám vybráno - Praha).

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ono to je vcelku jedno. Když to koupíš v pneuservis, máš to bez práce.

Jak kde, i nákup přes Internet může být s přezutím a naopak.

To asi jo, nezjišťoval jsem to. Já postavím auto k servisu a jdu si po svým. Kluci zatím udělají co potřebuju.

hodnocení

4x
Když si to koupíte u nich,tak budete mít servis,jako královna.. Když si to koupíte jinde,tak budou méně zdvořilí a budou pomlouvat pneu, které si dovezete..Budou vás strašit, že jste koupila špatné apod..;) Myslím to vážně.. zkušenosti;)

Jj jednou se mi to stalo-tehdy jsem koupil Debica Passio a v jednom s tím měl problém, prej jsem koupil mejdlíčka a... Vícekrát jsem tam nebyl a asi ten jeho přístup byl "velmi dobrý", taky docela rychle skončil!

Některé pneuservisy při koupi pneu u nich pak mají PRÝ montáž zadarmou.

tj
Když si koupí Dunlop, tak na to žádný normální servisák s mozkem nadávat nemůže. Koupil jsem zimní a bomba... Celé auto krásně ztichlo (ze starších, ale letních omg :-D ). Jinak mohl bych doporučit jeden malý servis v Rokycanech, ale to je fakt strašně daleko pro někoho z Prahy.
sas

No hlavne pres net ta stejna pneu bude treba o 40% levnejsi :+)

To těžko. Mimochodem - je to problém, zeptat se na cenu předem?

hodnocení

4x

Mám vytipovaný jeden malý pneuservis, kam jezdím už roky... Hodím tam auto, řeknu že chci přezout, nechci nejlevnější ani nejdražší, nechám to na nich. Hodím po nich klíče a jdu pryč. Za hoďku vyzvednu auto, zaplatím a jedu pryč, bez shánění, bez starostí a nikdy nebyl problém. Ze začátku jsem zkoumal, jak moc mě oškubali a nikdy nijak...

hodnocení

4x

Mrkněte na ceny a hlavně na poštovné. Já kupoval pneumatiky na podzim, hledal jsem kde mají jedny konkrétní nejlevnější a nakonec vyšlo nejlevněji z celého intenetu koupit je v místním pneuservisu, protože jinak bych platil ještě 4x nezanedbatelné poštovné.

U mě to teda bylo jednoduché, protože pneuservis, kde jsem objednával, má i e-shop, takže jsem si sám online zjistil, kolik to bude stát :)

tj
hodnocení

1x
Vždy jsem si kupoval po internetu a nebyl problém. Podívám se na nějaké testy pneumatik, recenze, pak když už vím jaké chci, vybírám nějakou dobrou cenu a koupím... V servisu nikdy nikdo nic neříkal (byl jsem za život asi ve 3 různých). Tam je dcl frmol, nemají čas něco kritizovat...

re4zon
hodnocení

0x
Nejlip udelas, kdyz najdes pneuservis s eshopem s normalnimi cenami. Jeden tesne u Prahy znam, ceny srovnatelne s nejlevnejsimi eshop, prezuti pri koupi gum skoro zadarmo a objednani na termin online. Jinam uz nejezdim.

hodnocení

0x

Také se hodí vědět, že tvé staré pneumatiky zlikvidují jen tehdy, když si u nich koupíš nové - aspoň u nás to tak mají v pneuservisu nastavené...

Také to nebývá pravda.. Některé pneuservisy jsou "dotované"městem za likvidaci starých pneu..A některé toho využívají a nechají si to zaplatit navíc! Třeba u nás to nazvou "manipulace s pneu"... přitom na to nemají nárok! Je to likvidace pneu! Což mají palcené třeba městem a nejsou líní to nazvat manipulací, protože jste si u nich nové nekoupil..V tom samém městě vám toto neúčtují a staré gumy si nechají bez poplatku, ikdyž nové nekupujete a privezete si "vlastní" Zkrátka bor*el a vych*anost;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]