Nejste přihlášen/a.
Potřebuji vyměnit pneumatiky za nové celoroční, jelikož mám sjetý vzorek. Ještě jsem nikdy v pneuservisu nebyla, tak mě zajímá, zda je výhodnější si pneu kupovat po internetu, nebo si je koupit přímo od servisu, kde mi to budou dělat (zatím nemám vybráno - Praha).
Jj jednou se mi to stalo-tehdy jsem koupil Debica Passio a v jednom s tím měl problém, prej jsem koupil mejdlíčka a... Vícekrát jsem tam nebyl a asi ten jeho přístup byl "velmi dobrý", taky docela rychle skončil!
Některé pneuservisy při koupi pneu u nich pak mají PRÝ montáž zadarmou.
Mám vytipovaný jeden malý pneuservis, kam jezdím už roky... Hodím tam auto, řeknu že chci přezout, nechci nejlevnější ani nejdražší, nechám to na nich. Hodím po nich klíče a jdu pryč. Za hoďku vyzvednu auto, zaplatím a jedu pryč, bez shánění, bez starostí a nikdy nebyl problém. Ze začátku jsem zkoumal, jak moc mě oškubali a nikdy nijak...
Mrkněte na ceny a hlavně na poštovné. Já kupoval pneumatiky na podzim, hledal jsem kde mají jedny konkrétní nejlevnější a nakonec vyšlo nejlevněji z celého intenetu koupit je v místním pneuservisu, protože jinak bych platil ještě 4x nezanedbatelné poštovné.
U mě to teda bylo jednoduché, protože pneuservis, kde jsem objednával, má i e-shop, takže jsem si sám online zjistil, kolik to bude stát
Také se hodí vědět, že tvé staré pneumatiky zlikvidují jen tehdy, když si u nich koupíš nové - aspoň u nás to tak mají v pneuservisu nastavené...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.