Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění auta

Od: ivan* odpovědí: 10 změna:

Zdravím Vás. Potřebují poradit u které pojištovny nejlépo udělat zákoné pojištění. Jedna se mi o cenu. Která pojištovna je cenově nejlepší. Vím že jsou různé srovnavače ale tam hned chtěji všechný udaje atd. Kdysi jsem měl Allianz a Českou.ale zdají se mi nejdražší. Máte zkušenosti s pojišt. Slavia? nebo kterou vybrat...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To, že má někdo někde výhodné pojištění, neznamená pro vás vůbec nic. Výhodné pojištění můžete získat, výhradně ale jen po zadání údajů a pak následným vyjednáváním. Rozhodující není pojišťovna, ale vyjednávání. Na základě osobní zkušenosti můžu doporučit.

hodnocení

1x

Jo se Slavií máme špatnou zkušenost-jednostranně smlouv ukončili s výročím, po předchozím ujištění, že slouvu prodlužují, aniž by tuto skutečnost dali na vědomí. pak jsme museli za 7 nepojištěných dnů díky jejich vzorné péči platit do fondu CKP.

K ČSOB-jsem tam několik let a spkojenost. Než jsem uzavřel smlouvu , tak jsem chtěl Alianz -málo jezdím, málo platím .Nakonec jsem zjistil, že u toho alianz bych měl pojistku o dost vyšší než u ČSOB s připojištěním skel auta (asi o 2000kč!)

Jinak on se jistě, alespoň pro základní info vyplatí zkusit nějaký srovnávač (mám oblíben TopPojištění) a pak dle toho jednat. navíc zde Vám bez dalších znalostí NIKDO nesdělí jaký ústav bude nejlevnější= neznáme Váš věk, jaké auto /objem motoru a výkon, jak velké město, , zda máte bonus nebo zájklad či dokonce malus...

sas

To zde píšeš stále dokolečka a já říkám, že to je divné, pojišťovna je povinna oznámit neprodloužení smlouvy, nebo ukončení smlouvy, a to minimálně 30 dní předem, zvýšení ceny oznamuje dva měsíce předem. Dopisem. Mailem.

Jen ti poradím, že bohužel neexistuje nejlepší srovnávač, vždycky mi vyšel nějaký jiný srovnávač nejlépe! Bohužel, žádný srovnávač nesrovná všechny pojišťovny. Tedy, vyplatí se připravit si do Proseče, registrační značku, rodný A vyplnit to né do jednoho srovnávače ale do všech 5. Jedno vyplnění zabere asi tak 2 min.

ještě poradím, že když budete chtít ukončit smlouvu, tak to vždycky pošlete emailem ale musí tam být naskenovaný podpis aby to uznali ( ten scan stačí standardně doplnit i později,). Pokud zvyšují cenu, tak stačí oznámit do měsíce od oznámení o zvýšení ceny, jinak 6 týdnů před výročím.

No asi tak přemýšlej než něco napíšeš. nebudu je chválit (slávii ) za špatné jednání nemyslíš? pokud bude další dotaz tak napíšu totéž co nyní. Ale zatím jsem od tebe neviděl ani jednu hodnocenou odpověď, to jen tak miomo na tzvoje rýpání, abych sio také rýpnul!

hodnocení

1x

Jako pojišťovák ti povím, že si to představuješ jako Hurvínek válku. Ne, že bych ty srovnávače miloval, ale vše co chtějí opravdu potřebují - pojištění opravdu nelze prodávat jako housky na krámě, v tom jsou srovnávače velmi špatným řešením.

Když mi řekneš že chceš kalkulaci pojištění, tak budu chtít přesně ty samé údaje, jinak to prostě nejde. To, že nějakej kamoš ze sousední vesnice má pojistku dejme tomu za 2222Kč ještě neznamená, že ty ve své vesnici ji budeš mít za ty samé peníze.

A pokud nechceš dávat data srovnávači (je to ale makléř stejně jako kdokoliv jiný) tak řekni nějakému pojišťovákovi, určitě někoho znáš. A nezapomeň, že provizi tomu kdo ti to sjedná platíš v ceně pojištění vždy !

mate59
hodnocení

0x

Bez údajů vám to srovnávač neudělá.Já mám PR u Direct za 1706,-

Takhle je to přece nesmysl... Jaký obsah respektive kw pán má? Kolik mu je? Kolik má bonusů,malusu? Kde bydlí.. město? Kotěhulky? Podle toho se řídí cena!

hodnocení

0x

Pokud pojistění chcete i havarijní, nehledáte tu nejnižší pojistnou částku, ale nejlepší krytí rizik.

Povinné ručení - chápu, chcete co nejlevnější - škody se hradí jiným. Ale i tam jsou různá rizika a nebezpečí. A ušetřených pár set za rok vás může stát tisíce, vůbec se nebavím o čase a stresu.

Za mne aktuálně dobré - direct a ČSOB pojišťovna.

ivan*
hodnocení

Havarijko ne. Jen zakonnou.

sas
hodnocení

0x

u které pojištovny nejlépo udělat zákoné pojištění.?

to nelze říci, musíš všechny ty srovnávače využít, dalším většinou jenom espézetku a rodné číslo.

Ono totiž na každýho a šoféra a na každý auto vypadne unikátní kombinace a ne všechny srovnávače mají všechny pojistovny!

Třeba mě naposledy vyšlo nejlépe VZP, a česká generáli pojišťovna ( na osobu bez bonusů levnější o 50% než jiné).

Ale jak říkám, je to naprosto unikátní podle rodného čísla (počtu bonusů) a typu vozidla! Pro některé pojišťovny může být některý šofér i nepojistitelný, tuším že to snad byla i slávia, na člověka bez bonusů.

Tedy jediná, současně nejrychlejší možnost na zhruba 15:20 minut je oslovit všech 5 až 6 srovnávačů. Je to skoro hned. Ale nezapomeň, že skutečnou nabídku dostaneš až po vyplnění rodnýho čísla, jinak ti tam vyhodí nesmysly, nejlevnější nabídku s největším bonusem a tu pak nedostaneš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]