Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč skřípe pneumatika?

Od: martinpeugeot® odpovědí: 3 změna:

prosím setkal se někdo s tímto? Pneu letní 14" na Peugeot Partner starý typ, jedná se o letní pneu které mám nyní v garáži a zvažuji zde je dám v pneuservisu zkusit demontovat z disku a opet nasadit na disk...Letní pneu při pomalé jizde vržou delají to 2 pneumatiky, zvuk je z prostoru mezi ráfkem a gumou při pomalé jizde tj do cca 40 kmh a hlavně jizda krokem...myslel jsem ze to delá poklice ale nedelá, na autě je vše v pořádku -osa, kotouče, ložiska jsou ok kontrolováno a navíc zimní gumy to nedelají-zimní gumy mám komplet i s disky, letní taky i s disky...disky mohou byt vadné nebo pneu? Jinak pri jizde nic nevibruje vše je jak má být jen to skřípání, jeste jsem zkusil pokus kdy pomocnik jel autem krokem a ja poslouchal kolem kol, skripe to jak se kolo otáčí... diky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jsou dost nafoukané? Nejsou měkké? Co zkusit objet to kolem dokola WD 40? Myslím tu "škvíru" mezi diskem a gumou..
WD je dost agresivní, na otestování, že to vrže pod ráfkem, by měla stačit mýdlová voda.

hodnocení

0x
Máte pořádně dotažené šrouby kol?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]