Nejste přihlášen/a.
prosím setkal se někdo s tímto? Pneu letní 14" na Peugeot Partner starý typ, jedná se o letní pneu které mám nyní v garáži a zvažuji zde je dám v pneuservisu zkusit demontovat z disku a opet nasadit na disk...Letní pneu při pomalé jizde vržou delají to 2 pneumatiky, zvuk je z prostoru mezi ráfkem a gumou při pomalé jizde tj do cca 40 kmh a hlavně jizda krokem...myslel jsem ze to delá poklice ale nedelá, na autě je vše v pořádku -osa, kotouče, ložiska jsou ok kontrolováno a navíc zimní gumy to nedelají-zimní gumy mám komplet i s disky, letní taky i s disky...disky mohou byt vadné nebo pneu? Jinak pri jizde nic nevibruje vše je jak má být jen to skřípání, jeste jsem zkusil pokus kdy pomocnik jel autem krokem a ja poslouchal kolem kol, skripe to jak se kolo otáčí... diky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.