Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přihlásit automobil

Od: em* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chci sew touto cestou zeptat jak přihlásit automobil ,když jsem držitelem průkazu ZTP/P,a zdali budu muset u přepisu něco platit.Také se chci zeptat zdali mám nárok na příspěvek na automobil od úřadu,když jsem nevidomý,/s automobilem jezdí někdo jiný,já jsem jen majitelem/.V současné době mi stát přispívá pouze 400 měsíčně na nutnou dopravu /což je mnohdy nedostatečné/.Dále pak se chci zeptat,jestli také mohu dostat příspěvek kdy ž doložím za kolik jsem si již automobil pořídil-tedy přispějou mi na zakoupení vozidla?Děkuji tímto za odpověd.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

U přepisu neplatíte nic, před dohlášením musíte ještě na evidenční kontrolu (cca 250 kč jak, kde), a tam nevím jestli jste osvobozen od platby ,

o příspěvku na automobil rozhodují úředníci podle tabulek postižení , info získáte na sociálce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]