Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám dotaz v TP mám napsaný rozměr kol 225/40 r17, ale ať jsem hledal kdekoliv, tak jsem tyto pneu nenašel, frajer co mi prodával auto tak tam měl 225/45 r17, STK prý vždy prošel, ale nechci nic riskovat.
Nevíte co s tím?
Samožřejmě mám i druhé rozměry (205/55 r16), ale jde mi o to že jezdím s 225/45 r17 což mi nedává smysl, tím že mám hliníky, tak jsem si chtěl koupit stejné pneu abych je jen přehodil.
No tak si porovnej obvod pneumatiky. 205/55/r16 Má myslím i stará oktávka, kolik má octávka RS?
pokud obvod cca sedí, tak chyba v profilu v techničáku spíše nebude. Smyslem toho profilu je, aby se zachovala jednotná velikost obvodu pneumatiky na různých rafkach a šířkách
A že to někde na technické přehlíželi, to bylo dřív, to už dneska moc neprojde, protože to musí fotit... takže jí musíš dát bokem aby fotili něco jinýho ![]()
Tak co jsem tak koukal tak RS Octavia má buď 225/45 r17 nebo 225/40 r18 tudíž stejný jako mám já
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.