Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rosení uvnitř os.auta

Od: jarinht® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,vlastním os.auto VW Tiguan 1,4 bnzin.Již delší dobu se mne rosí okna uvnitř vozu/jak zadní,tak přední/ a nemohu přijít na to,čím to je.Děje se to hlavně i teď v zimě,kde se okna orosí a zamrznou zevnitř.Koberce v autě jsou relativně suché.Chtěl bych se informovat,zda někdo nemá zkušenost s podobným případem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x
Přidám klapky ventilace-vnitrni cirkulace, pak ucpaný odtok z klimy. Nebo nekudy zateka,pod torpedem apod.

hodnocení

2x
Pokud neteče nákým zpúsobem radiátor topení asi by to bylo cejtit po nemrznoucí kapalině tak bych šel po funkci klapky co přepíná vnitřní a venkovní ventilaci
Pokud ta klapka zustane pootevřena na vnitřní ventilaci auto se mlží
U mě nedavno taky lehla tak sem jí ručně nastavil na venkovní ventilaci odpojil z konektoru a mam po mlžení

Ještě mne napadlo toto může mj způsobovat nečistěná klíma s neměněným kabinivým filtrem. a styl jízdy-topení naplno-nebo stále topící a nevětraný interiér.

tt
hodnocení

0x
Má to sibr?
Kontrola odtokových kanálků v sibru a pod kapotou (torpédo) zda není zaneseno.

hodnocení

Toto jsem provedl jako první,obě strany jsou plně čisté.Díval jsem se i na pravé straně v úložném prostoru na odvětrání - bez závad.Jen nevím,zda je toto i někde vpředu.

ttt
01.03.23 08:26
Smazano

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]