Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych Vás požádala o radu. Minulý rok jsem si koupila své první auto, starou Audi 80. Hned jsem si zařídila povinné ručení.
Malý řidičský průkaz jsem od majitele dostala na dvou místech přestřižený, SPZ jsou ale normálně na autě. Na velkém techničáku je v kolonce " Vozidlo převedeno - odhlášeno (na koho, kam) " uveden někdo jiný než majitel, od kterého jsem vozidlo koupila.Je mé auto odhlášené nebo ne?
Děkuji předem za Vaše rady.
Susanka
no zřejmě mluvíte o malém TP, a co takhle jít vozidlo na sebe přihlásit jako na majitele na odbor dopravy?tam se dovíte o co GO, jinak Milan cukr. asi poradí , už se nepamatuju proč se stříhá maly TP, zda při odhlášení nebo proč, a co takhle platná TP ve velkém techničáku - bývá po 2 letech současně s emisemi - nemáte ve svém okolí někoho kdo Vám poradí?takovéto dopisování je poněkud o ničem pokud nejste v obraze a obávám se , že asi nejste...doufám že jste si nenaběhla nějakému vykukovi s nákupem tohoto ehm vozidla...hezký den...
doporučoval bych Vám hupky dupky na odbor dopravy - evidenci vozidel s kupní smlouvou, malým a velkým TP+zákoným pojištěním, nebo se poradit s někým z Vašeho okolí - pokud jste si naběhla jak to vyřešit...Ale třeba je vše v pořádku...i když přestřižení malého Tp o něčem svědčí...
Musíte předložit na evidenci vozidle, kupní smlouvy mezi osobou "Vozidlo převedeno - odhlášeno (na koho, kam)" a Vámi.
odhlášeno tedy je, ale vy musíte v klidu doregistrovat.
1) uzavřít pojištění vozidla na Vaším jménem.
2) provés evidenčku opět Vaším jménem
4) vyplnti na úřadě žádost, přiložit navíc občanku a kupní smlouvu, zaplati 800Kč + možná další
pak ještě detaily dle místa bydliště a podobně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.