Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máte někdo zkušenosti s pneumatikama Appollo? Není to Čína ale Indie, patří udajně do skupiny Dunlop a Vredestein. Jsou poměrně za dobrý peníze, ale nemám zkušenosti. Minulé léto jsem na předek kupoval Trackmaxy a ty celkem překvapily, Pilotsporty nebo eagle sporty to nejsou, ale pocitově mi příjdou lepší jako Bravuris 5 od Barumek.
Ještě jsem na inzerátu objevil nový Nokiany 205/55/16 ale jsou DOT18 a pán za ně chce 2400. Měl jsem je, byl jsem s nimi spokojený, dával jsem za ně před 5 lety kolem 3000. Ale dávat 1200 za byť novou ale 5 let starou pneu je asi nesmysl, že? Když pneu obchody takové pneu prodávají za výprodejové ceny kolem 600Kč do tisícovky určitě.
Díky za vaše poznatky.
0x
Pokud to patří dio skupoin y dunlop, najdeš příšlušné informace na webu výrobce...já platím za gumy kolem 3000Kč/ kus, s tím že mám větší auto...nezdražuje jen paprika, ale talé sutoviny pro výrobu pneumatik
Pokud byla pneumatika správně skladovaná měla by být ok, osobně bych 5 let starou gumu za podobnou cenu nekoupil...nabídni prodejci 50%
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.