Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr nového vozu

Od: roman22* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Prosím o pomoc s výběrem nového vozu. Můj průměrný denní nájezd je 200-250km, někdy více někdy méně. Nyní mám fabii 2 1.6 TDI. A můj nynější nájezd na vozidle je 340 xxxkm. Proto pomalu přichází doba pro koupi nového vozu. Cenově bych se chtěl pohybovat okolo 300000Kč. Díval jsem se tedy na Octavie 3 a VW Passat B7 s motory 2.0 TDI a dsg převodovkou. Jsou tato auto dobrou volbou nebo byste sáhli po něčem jiném?
Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nvmcookir
hodnocení

1x
S tímhle budgetem bych to viděl na Fabii 3

kmet
hodnocení

0x

To spíš vypadá na výběr ojetého vozu, než nového. Dsg dq200 ani jinou se schýma spojkama nebrat. Motor je udušený má skrouhlý kroutak aby ji nedával na frak a elektronika řazení řadí nesmyslně. Stejně kolem 100k bude potřeba výměna spojek.

hodnocení

0x
Nezapomněl jste před tu cifru napsat jedničku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]