Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když policie měří rychlost radarem a policista stojí u radaru a neoznačené civilní policejní auto stojí opodál, při porušení rychlosti, staví policie vozidlo, které překročilo stanovenou rychlost, nebo rozesílá dopisy? Jedná se o přenosný radar s obsluhou. Jezdím podle předpisů, nechtěně jsem porušil rychlost a bojím se o řidičák, jsem klidný řidič, jezdím podle předpisů, udělal jsem chybu a nevím jestli jsem stihnul dobrzdit, už jsem z toho vyklepaný několik dnů, policie mě nestavila. Jestli přijdu o řidičák, tak nevím co budu dělat. Prosím nenadávejte mi, nejsem žádný pirát silnic, jsem z toho vyklepaný a zralý jít z toho k psychologovi
milancukrar uzavřel tuto otázku
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Musí ztotožnit řidiče (tedy zastavit), jinak riskuje, že se podezřelý dodatečně nepřizná a bude to muset odložit. Asi to ani neposílá, pokud rovnou nezastaví.
doplněno 22.02.23 08:14:
@makk: Není to pravda. Na tyto přestupky se to nevztahuje.
vyklepany
0x
Díky Všem, jsem plašan, rychlost jsem neporušil. Ani nevím proč jsem takhle plašil, jezdím podle pravidel silničního provozu, přeji Všem mnoho šťastných km a žádné pokuty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]