Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měření rychlosti radarem s obsluhou

Od: vyklepany odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, když policie měří rychlost radarem a policista stojí u radaru a neoznačené civilní policejní auto stojí opodál, při porušení rychlosti, staví policie vozidlo, které překročilo stanovenou rychlost, nebo rozesílá dopisy? Jedná se o přenosný radar s obsluhou. Jezdím podle předpisů, nechtěně jsem porušil rychlost a bojím se o řidičák, jsem klidný řidič, jezdím podle předpisů, udělal jsem chybu a nevím jestli jsem stihnul dobrzdit, už jsem z toho vyklepaný několik dnů, policie mě nestavila. Jestli přijdu o řidičák, tak nevím co budu dělat. Prosím nenadávejte mi, nejsem žádný pirát silnic, jsem z toho vyklepaný a zralý jít z toho k psychologovi
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vyklepany - včera za mnou jeli policajti, Na asi 4 km jsem jim ujel- ke kaufu dojeli asi až 3 minuty po mně nedostanu pokutu? *smich*

Ne nejste palšan jste troll! To co jste napsal normální člověk -pokud to nemyslí ironicky -snad ani nenapíše!

Ne nejste palšan jste troll!

Jak Vy je vždy odhalíte...

hodnocení

3x

Musí ztotožnit řidiče (tedy zastavit), jinak riskuje, že se podezřelý dodatečně nepřizná a bude to muset odložit. Asi to ani neposílá, pokud rovnou nezastaví.

doplněno 22.02.23 08:14:

@makk: Není to pravda. Na tyto přestupky se to nevztahuje.

vyklepany
hodnocení

Snad máte pravdu, někde jsem četl, že policie nemusí ztotožnit řidiče, nevím vůbec tomu nerozumím, jsem z toho na dně
makk

Když ho neztotožní, pošle obsílku majiteli auta. Ten buď řidiče udá, nebo platí pokutu on.

hodnocení

2x

Vyklepaný, a o kolik jste překročil? Jestli ne víc jak o 40km/h tak se hoďte do klidu o papíry nepřijdete i kdyby náhodou posílali dopis

vyklepany
Nevím kolik jsem přesně jel, určitě to bude v pohodě. Když jsem viděl omezení rychlosti, tak jsem začal prudce brzdit.
vyklepany
21.02.23 20:47
Ne nejel

vyklepany
hodnocení

0x
Díky Všem, jsem plašan, rychlost jsem neporušil. Ani nevím proč jsem takhle plašil, jezdím podle pravidel silničního provozu, přeji Všem mnoho šťastných km a žádné pokuty

"...jsem plašan, rychlost jsem neporušil".

Takže Vy jste projel kolem radaru povolenou rychlostí, nikdo si Vás při tom nevšímal a přesto se teď tetelíte strachy? Nic ve zlém, ale takovýhle nervák by snad ani neměl za volantem co dělat.

asd1

Mirek Dušín *smich*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]