Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Certifikát k autofoliím

Od: lewis74 odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,prosím Vás mám otázku chci začít lepit filiie na auta

samozdřejmě s atestem musím mít nějaké osvědčení nebo

certifikát pro montáž a kdo ho vydává.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Pokud chcete lepit fólie s atestem (no, jiné ani povolené nejsou), měl by Vám výrobce těchto fólií po nějakém semináři a praktické zkoušce vydat certifikát, který Vás opravňuje k montáži jejich výrobků.

Byl by jste něco jako jejich autorizovaný servis.

cyril*
hodnocení

0x

Živnostenský úřad.

ar*

Neřekl bych , že ho úředníci na živnostenském úřadě naučí lepit folie a vydají certifikát a na daně se tazatel neptal.

cyril*

Já bych zas neřekl, že daně spravuje živnostenský úřad, ale když se tazatel ptá na nějaký certifikát či něco podobného, tak pro tento účel bude muset mít jedině živnostenský list a nic jiného. *frajer*

ar*

Já jsem nepsal , že živnosťák daně spravuje, ale vydává živnostenský list . No a když je živnost . . . . . . . . . . .

Navíc živnoťák už může tazatel klidně mít atd atd. Certifikáty se školením provádí třeba Cebia

doplněno 18.06.10 00:00:

Oprava :Ceiba

doplněno 18.06.10 00:03:

ceiba.cz/...

ceiba.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]