Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nádobka chladiče

Od: urasi odpovědí: 11 změna:
Ztrácí se mi voda v nádobě na chladící kapalinu,musím často dolivat, zjistil jsem že mám pod autem čistě kapky od chladící kapaliny.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já tedy ještě na žádném autě neměl nádobu na chladicí kapalinu, jen případně po čerstvé výměně nemrzky pak láhev s ní vkufru. JInak ale běžně mám v autě jen expanzní nádržku!Ještě-od výměny po výměmu (5 roků!) jestli doleji 1/4 litru?

Jinak někde Vám něco netěsní. Díval jsem se pod auto a zespodu Vám to něklde kape.Asi to máte rozbité!

Někdy přemýšlím, co vede někdy rádce k odpovědím, kterými tazatele ( laika) shazují. Třeba je dotyčný chirurg a po nějaké nádobce na chladící kapalinu je mu fakt prd. No jo, ale ukázat, že se ptá blbou terminologií je tak chlapácké ( zřejmě). A jinak - k "nádobě". I na e-shopech jsou asi volaaký pomýlený: odkaz ( těch odkazů je samozřejmě mnohem víc).Jinak taky bych to tak nikdy nenazval, ale nevěřím, že by někdo z těch, co tomu rozumí, nevěděl, na co se tazatel ptá.

Na druhé straně málo kdo se ptá, jak vyoperovat slepé střevo, když je řezník a raději jde za chirurgem, který má vybavení a rozumí tomu.

A taky fakt, že pokud se nenazývají předměty pravými jmény, tak dotaz směřuje jinam nebo špatnou odpovědí. Lidi mi měli mít základní znalosti i když v dnešní technické době ani neví, jak funguje žárovka a pak dají doatz, zda se dá opravit, což působí akorát výsměchem.

@diesel jen uvedl na pravou míru, že se jedná o expanzku. Po dotazech typu: "Nalila jsem omylem kapalinu ostřikovačů do chladící nádobky" se mu nedivím a schvaluji.

Navíc tazatel nereaguje, takže typický případ bl...

hodnocení

2x
Já myslím, že to není dobře. Že byste měl najít, odkud to kape. ;)

hodnocení

2x
Pro tazatele.. Těch míst odkud to může téct je hodně..Hadic je tam několik metrů celkem... každá může téct ve spoji.. chladič může téct, vodní pumpa může téct, příruba termostatu může téct atd.. Navíc ani nevíme, jaké máte auto.. jaký je tam typ motoru atd.Takže poradit nelze..Snad jen "máte to rozbitý" ;)

hodnocení

0x

Děkujeme za oznámení. A co od nás potřebuješ?

21.02.23 13:14
z1? !

Proč Z1? Tazatel přece nevznesl žádný dotaz jen kostatoval stav svého auta,takže je to OK.

asd1

Jasně že Z1 - zákaz psát nesmyslné otázky *smich*

hodnocení

0x

Asi motor tlakuje až moc a kapalina stříká ven. Vada motoru.

asi ne, spíše vada toho článku mezi opěradlem a volantem ale třeba je to blondýn, pak je to omluvitelné!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]