Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat, mám Toyotu Yaris 1.3 VVti rok 2008 benzín s nájezdem 233000km. Má smysl a a výhodu do něj zabudovat LPG a mít tak nižší náklady?
Jezdim sním rozvoz jídla po větším městě se spotřebou okolo 6,7 (v letních měsících klesne treba k 6-6,2)
Denní profil: 200km město, 40km okresky
Denní nájezd cca 240km x 20dni/m.
Náklady na palivo mě při současných cenách za PHM vychází na prumernych 2,4 - 2,5 CZK/km
Nájezd tedy značný, tak jestli by se investice vyplatila.
Jezdim sním rozvoz jídla po větším městě se spotřebou okolo 6,7 (v letních měsících klesne treba k 6-6,2)
Denní profil: 200km město, 40km okresky
Denní nájezd cca 240km x 20dni/m.
Náklady na palivo mě při současných cenách za PHM vychází na prumernych 2,4 - 2,5 CZK/km
Nájezd tedy značný, tak jestli by se investice vyplatila.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Ekonomika provozu je jasná. Náklady na montáž se ti vrátí za 4 - 6 měsíců. S Yarisem vlastní zkušenosti nemám, takže doporučuji najít systém (výrobce), který už je v Yarisu vyzkoušený a se kterým nejsou problémy. Snad se ti tu někdo se zkušenostmi s LPG Yarisem ozve. Můžeš se také zeptat po plynařích (montážnících), ale s jejich informacemi nakládej opatrně, mohou ti také chtít prodat cokoli.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]