Nejste přihlášen/a.
mám fiat grande punto a v techničáku jsou povolená kola 15" , já mám ještě v garáži obutá docela dobrá kola 14" , kolik by takový zápis do TP stál?
Děkuji.
Potřebuješ typový list že ty kola jdou na tvoje auto, + prohlídku na STK a pak jdou za těch 50,- zapsat do techničáku. Ale mám pocit že 14 na grande punto nejdou, drhnul by třmen o ráfek (koukni na vyhledávač "kola podle vozu" jestli tam k tvýmu autu vyjedou i 14 nebo jen 15 a víc..
Inzeruješ to? Rozhoď síť mezi známýma, různý bazoše, facebooky - jsou tam skupiny fiaťáků, někomu se to může hodit, hodně to kupujou mladý jako první auto do města (můžeš podpořit chudýho studenta..) Jinak ti to zestárne a nakonec to hodíš do šrotu...
Holt Punto a Grande Punto jsou dvě různý auta, dost věcí tam je úplně jinak.. Sis měl koupit tamto MK2FL od Vídně, bylo hezký, za 1000 euro a na něj 14 jdou, standard tam je 185/65R14, ty jsi měl MK2 před FL = kola stejný...
Jj jen tak bo mne to zaujalo, na Grande Punto mi vyběhla jen kola o velikosti 16" ale důkladněji jsem to nezkoumal!
Takže se 14" bude mít smolíka!
No , tak to bude pnejvětší problém , kupoval jsem to od dovozce z Německa.
Tak to už je bez šance . Horší je , že ty kola už dneska nikdo nechce koupit ani za 200Kč. kus. Mám to v garáži z Punta , kde byly povolené 13" i 14" tak jsem jezdil zomní na 13 a letní na 14.
No což, pneu vyzujte, disky samotné za nějakou kačku do kovošrotu.- Jakou máte rozteč? Klasickou fiaťáckou? 98 mm?pkd ano pak je to jasné tyto mají jen fiaty a jejich deriváty (Vaz, Polsky F... starší Fáčka). Jinak zkoušet inzerovat a nejen týden ale spíše podstatně déle a na vícero místech
PS to že jste koupil někde jinde a ne v ČR nehraje ale vůbec žádnou roli jen to jestli jsou na dané auto schváleny!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.