Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno.
Chtel bych se zeptat jak na palivový okruh na čistič místo benzínu?
Mám doma čistič(0,5l), kterým lze benzín na volnoběh nahradit, ale jak nejjednodušeji?
Dát ho do tlakové nádoby, připojit k okruhu a vypnout palivové čerpadlo? Nebo do palivové soustavy přidat nádobu, ze které by čistič vytlačoval benzín, ale nenapadá mě, jak to vůbec provést, protože by se benzín mísil s čističem a nebylo by to pouze na čistič.
Předem díky za nějaké nápady a doporučení, Sláva
Pokud si myslíte, že to není relevantní, tak zmíněný způsob Vámi popsaný je použitelný jen u vozů s karburátorem bez vratky.
MPi,CR,TDi,TSI,TFSI nelze.
Pokud se bojíte uvést svojí plečku, potom nelze relevantně radit, ale chytrej na to budete dost
Když selžou ostatní metody, řídil bych se návodem. Tuším, že podobné lektvary se obvykle lijí do palivové nádrže, protože jinak by byly neprodejné.
Právěže mne překvapilo to užití.
Jedná se o TEC2000 FUEL INJECTOR CLEANER -- ČISTIČ PALIVOVÉ SOUSTAVY BENZÍN.
Uvidíme, jak se zadaří, kdyžtak skončím u vašeho závěru. Děkuji.
Napsal jste "Mám doma čistič(0,5l), kterým lze benzín na volnoběh nahradit, ale jak nejjednodušeji?" Dotaz nebyl jednoznačný. Nepsal jste, že se jedná o čistič palivové soustavy a psal jste o jakémsi nahrazení benzínu, takže to vypadalo, že chcete extra šetřit a auto při volnoběhu provozovat na líh, který asi někde můžete levně získat. Jistě, vám to může přijít mimo, protože vy víte, na co se ptáte. Jenže tady je dost bláznů, kteří se na takové nesmyslné věci opravdu ptají.
Ne, soudě z vašich reakcí nečekám, že byste se omluvil za nejednoznačné zadání, ale je to jedno. Takových lidí tady přijde a zase odejde. "Lidé jsou různí..", jak říkal Švejk.
"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.