Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Palivový okruh na čistič místo benzínu

Od: zdislav odpovědí: 13 změna:

Dobré ráno.
Chtel bych se zeptat jak na palivový okruh na čistič místo benzínu?
Mám doma čistič(0,5l), kterým lze benzín na volnoběh nahradit, ale jak nejjednodušeji?
Dát ho do tlakové nádoby, připojit k okruhu a vypnout palivové čerpadlo? Nebo do palivové soustavy přidat nádobu, ze které by čistič vytlačoval benzín, ale nenapadá mě, jak to vůbec provést, protože by se benzín mísil s čističem a nebylo by to pouze na čistič.

Předem díky za nějaké nápady a doporučení, Sláva

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na jakém autě s jakým motorem? Je několik palivových systémů.

zdislav
hodnocení

Toto opravdu není relevantní odpověď, ale díky za snahu.

Není relevantní? Ok, tak já bych to udělal tak, že bych odpojil hadičku před palivovým čerpadlem, čistič bych nalil do PETky, hadičku strčil do ní a nastartoval motor. Čistič se dostane přes čerpadlo do karburátoru a odtam do sání. Teda takto bych to udělal na Škodě 105. Snad vám moje odpověď pomohla, když píšete, že není podstatné uvést, o jaký motor se jedná.

Pokud si myslíte, že to není relevantní, tak zmíněný způsob Vámi popsaný je použitelný jen u vozů s karburátorem bez vratky.

MPi,CR,TDi,TSI,TFSI nelze.

Pokud se bojíte uvést svojí plečku, potom nelze relevantně radit, ale chytrej na to budete dost *smich*

zdislav
hodnocení

Toto už relevantní odpověď je. Škoda jen, že člověk u toho musí používat dík své méněcennosti a inteligenci urážky.
PS: Jen pro informaci, za tu "plečku" lze pořídit jednopokojoný byt.

V Chánově?

Vždyť píše "jednopokojný"... Takže v Košiciach,tipujem *zmateny* ;)

riva
hodnocení

2x

Když selžou ostatní metody, řídil bych se návodem. Tuším, že podobné lektvary se obvykle lijí do palivové nádrže, protože jinak by byly neprodejné.

zdislav
hodnocení

Právěže mne překvapilo to užití.

Jedná se o TEC2000 FUEL INJECTOR CLEANER -- ČISTIČ PALIVOVÉ SOUSTAVY BENZÍN.

Uvidíme, jak se zadaří, kdyžtak skončím u vašeho závěru. Děkuji.

A proč si chcete takhle přidělat práci? Nestačilo by nechat v nádrži minimum benzínu a ten čistič nalít přímo do nádrže? Koncentrace bude dostatečná, když do nalijete do cca 5litrů paliva..Jinak ViF je opravdu účinný(oproti čemukoliv co jsem zkoušel).. Podařilo se mi s ním "rozchodit" více aut, které nedržely volnoběh apod..

asd1
hodnocení

0x

Jaký má být výsledek?

zdislav
hodnocení

Čtu si odpověď a přemýšlím: Na co se používá ČISTIČ PALIVOVÉHO POTRUBÍ?

Napsal jste "Mám doma čistič(0,5l), kterým lze benzín na volnoběh nahradit, ale jak nejjednodušeji?" Dotaz nebyl jednoznačný. Nepsal jste, že se jedná o čistič palivové soustavy a psal jste o jakémsi nahrazení benzínu, takže to vypadalo, že chcete extra šetřit a auto při volnoběhu provozovat na líh, který asi někde můžete levně získat. Jistě, vám to může přijít mimo, protože vy víte, na co se ptáte. Jenže tady je dost bláznů, kteří se na takové nesmyslné věci opravdu ptají.

Ne, soudě z vašich reakcí nečekám, že byste se omluvil za nejednoznačné zadání, ale je to jedno. Takových lidí tady přijde a zase odejde. "Lidé jsou různí..", jak říkal Švejk.

"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]