Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhad ceny vozu

Od: dominiksimon odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, po dědečkovi nám zůstalo auto. Nikde jsem nenarazil na podobnou nabídku vozu. Je možné vůz ocenit? Motor AXP, 1.4 16V, 55kw. Najeto cca 72k, garážováno, i přesto na některých místech rez - viz. foto. Spojka prokluzuje. Po výměně rozvodů, pravidelně měněn olej. Do poslední chvíle s vozem jezdil. Jakou může mít vůz hodnotu? Děkuji za případné reakce.

Odhad ceny vozu
Odhad ceny vozu #2
Odhad ceny vozu #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

2x
Motor chválen ve své době. Ale asi nebyl tak ošetřován, jak by měl. Jestli zavazí, dejte do áček za 15 tis.
Ta malá koroze je dost velký problém... Oprava bez papírů 15tis. K tomu spojka, sto věcí co nevíte...
Zdarma ne, kovošrot vykoupí třeba za 5000
asd1

Motor by byl dobrej tak v Citigu, tady zoufale slabý.. Jediná výhoda že se nes.. ;)

Koroze na fotce je jen blatník, O1 má obecně ochranu proti korozi výbornou (ale už to je starý a garáž je spíš na škodu - zaparkovat s kýblem soli v podběhu do tepla = koroze jásá a žere...

hodnocení

0x

Zadarmo drahý ..

dominiksimon
hodnocení

Tak se stavte, je vaše :)

Děkuji, já dal před rokem podobnou oktávku zdarma známému pod podmínkou, že jí na sebe přepíše.

asd1

No ale je to ovce, takže prodejná klidně za 50k *smich*

Pokud to chceš prodat za rozumný prachy, tak to musí jet bez klouzající spojky a to shnilý být ošetřený aby to nebylo vidět z deseti metrů.

Starý shnilý nejslabší motor a ještě tahalo vozejk (asi proto spojka klouže už po 70kkm), pojízdný až po nový spojce.. Ano zadarmo drahý.

Vozík to asi netahalo..To je spíš stylem jízdy.. Mnozí důchodci místo podřazení raději kloužou spojku.. Viděl jsem důchodce parkovat na dvojku.. možná trojku s klouzáním spojky.. Někdo třeba už jen nemá ve stáří cit v noze a spojku pálí..Moje sestra, když se učila jezdit,tak dokázala zničit spojku za jednu jízdu*alene*

hodnocení

0x

Jaký je to rok výroby? Má to klimatizaci? Je to pojízdné? (jak moc ta spojka klouže)

Něco podobného za pár peněz tak na 2-4 roky aby to ještě vydrželo hledám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]