Zdravím, chystám se zatmavit si zadní sklo včetně zadních bočních okýnek (nejsou součástí dveří) jak to je s legálností? Na zadní okno by mělo být jedno jak fólie bude průhledná nebo nebude pokud jsem správně googlil, ale jak je to u bočních zadních? A ještě by mě zajímalo kde seženu atest? Nalepení chci dělat sám, tak jsem googlil fólie co atest mají od výrobce, ale nic jsem nanašel
U obyčejného osobního vozidla do 3,5tun za B sloupkem můžete mít klidně 100% zatmavení. Firmy které se zabývají fóliováním a nebo metalickým pokovením skel, by to měly vědět a poradit vám.
Jdou koupit folie i se samolepkou atestu. Spravne bys k tomu mel mit karticku o instalaci "odbornou" firmou. Tu v praxi nikdo videt nechce, ale nelze vyloucit, ze zrovna po tobe ji chtit nekdy budou. Ja bych se s tim sam nepatlal, protoze cena za instalaci neni nijak extra vysoka a udelaji to vetsinou poradne, coz vetsina lidi poprve sama nezvladne.
malá samolepka s homologací je často přiložena a nalepí se pod folii
pro každý případ doporučuji vzít s sebou na STK žiletku...procenta propustnosti se vztahují pouze na čelní sklo a skla řidiče + spolujezdce. obecná ustanovení o homologaci téměř všeho, co se na auto montuje platí pro každé auto obecně
Kategorie M3: vozidla kategorie M, s více než osmi místy k sezení kromě místa k sezení řidiče a s maximální hmotností převyšující 5 tun. Vozidla náležející do kategorie M3 mohou mít prostor pro stojící cestujíc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.