Nejste přihlášen/a.
Zvažuji koupi tohoto nového terénního auta. Stojí 880.000,- Kč má 4*4 + 8 stupňovou automatickou převodovku a motor z Mercedesu 2,2 diesel. Syn mi vrátí obratovou daň.
Je to dobrý nápad?
Daň z obratu je dávno zrušena.Myslíte asi DPH.To bude ale auto napsané na jeho firmu a on bude platit i silniční daň.Auto je krásné, má i dobré hodnocení,poměr cena výkon zodpovídá.Nevím, kolik stojí servisování a následně náhradní díly.A využijete nebo potřebujete tak velký vůz?Potřebujete nutně náhon 4x4?
Kamarád měl musso, je to sice přes dvacet let nazpět, ale máme s tím autem skvělé vzpomínky spousta srandy a bezstarostného užívání zivota. Bylo na plyn, ten tenkrát byl kolem 10 Kč, takže nevadilo ani že to mělo nějaký brutální motor každý dal stovku a jezdilo se po diskotékách. Melo spoustu světel jak se tenkrát dávali na to zábradlí, dneska už by to asi neprošlo.
Takže syn Vám koupí auta na firmu, aby si odepsal DPH?
No, když krachne, tak se budete z autem loučit
gumidku, nepodceňuj tazatele, má to promyšlený do posledního detailu,jen zkouší naši bystrost
Gumídek
nechci, aby zkrachoval ... je v křeči.
synova představa byla, že mu dám (1.300.000,-Kč - maximální výbava Rextonu v akci - 880.000,-Kč - nesehnatelný holý 4WD Rexton nebo objednávka na listopad 2023) a on mi auto přepiše za 5let na mě. Což je pro mě stejné, jako kdybych to měl napsaný na sebe od začátku. Měl bych klíče, techničák a 5 splátek na účtě, kdyby syn opomněl.
Vlastní rodinu nenecháte přece padnout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.