Dobrý den, na polu 6n2 mi přestalo jít centrální zamykání, dálka nefunguje ani na klíček nevyjdou čudlíky, vyjedou jen dveře kam vložím klíček po otočení. , mikrospinace ok reagují na světlo. Kompresor vzduchový jsem rozdelal, zkontroloval spoje, vlhkost žádná, žádná oxidace, kompresor zabzučel a nic víc, teď už nezabzučí vůbec. Světla blikají na dálku ,alarm se zapne a vypne v pohodě , takže už nevím kudy kam. Pojistky ok. Zámky promazané. Nesetkal se s tím někdo. Děkuji za rady.
kompresor jet múže ale ta elektronika u něj může bejt v háji
co zkusit měřit jestli de do toho konektoru kompresoru signál zavřít a otevřít z jednotlivých dveří možná bude stačit to zkusit jen z dveří řidiče
počítam budou to mínusoví impulsy
takže jeden zamyká odmyká klíčem a druhej v konektoru hledá žárovkovou zkoušečkou jestli ti nákej drát blikne
nebo přímo u kompresoru budu přez žárovkovou zkoušečku pouštět do jednotlivých drátu mínus a pokud se mi to rozjede tak hledám zlomenej drát oxidaci či jinej problém proč to od těch dveří nejde
pokud se nerozjede tak jinej kompresor
jirkaa
Zítra se na to kouknu, ještě za mám natankovano se nedostanu ani do nádrže. Ta je zamknuta neustále
jirkaa
Dráty probliknou,jak odemykání tak druhý na otevření,kompresor nedělá nic, teď jsem ale už bohužel klíčem neotevřel dveře u řidiče, odemknout zámek nejde, zamknout jde, přitom odpoledne to šlo tak i tak úplně zlehka. Jinak blinkry reagují na zamek i se zapne alarm ale central nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.