Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde centrální zamykání

Od: jirkaa odpovědí: 16 změna:
Dobrý den, na polu 6n2 mi přestalo jít centrální zamykání, dálka nefunguje ani na klíček nevyjdou čudlíky, vyjedou jen dveře kam vložím klíček po otočení. , mikrospinace ok reagují na světlo. Kompresor vzduchový jsem rozdelal, zkontroloval spoje, vlhkost žádná, žádná oxidace, kompresor zabzučel a nic víc, teď už nezabzučí vůbec. Světla blikají na dálku ,alarm se zapne a vypne v pohodě , takže už nevím kudy kam. Pojistky ok. Zámky promazané. Nesetkal se s tím někdo. Děkuji za rady.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Muj typ je že ten kompresor s tou řj odešel
jirkaa
hodnocení

Takže myslíš kompresor nový jo. Tchyně má 1 fabku, tak je zkusím prohodit co to udělá.
jirkaa
hodnocení

Respektive zkusím nejdříve co udělá ten kompresor když je prohodim, jestli půjde u ní a u mě ne , tak zkusím objednat řj.

hodnocení

0x

Fabia 1 nikdy neměla kompresor na zamykání zámků dveří. Má servo elektrické motorky zámků jako Felicia, akorát složitější a poruchovější.

Polo 6N2 mělo ten kompresor.

jirkaa
hodnocení

Děkuji za info

jirkaa
hodnocení

Dotaz, kde se nachází řj centrálu? Za zámkem?díky

ŘJ centrálu bych čekal někde pod palubní deskou, protože dveřma i zárubní do auta vedou pouze hadice (trubky z polyamidu).

motor kompresorku za pravým zadním světlem v polystyrenu.

nemusí být vadný. Spíš bych čekal někde nětěsné či přelomené vedení vzduchů.

jirkaa
hodnocení

Kompresorem to není, napojil jsem ho přímo na baterku a jede. Zítra až budu mít zkousecku, tak zkusím jestli jde dozadu sťáva. Jinak už nevím.

Co pojistky? Teď mrzne a zámky kladou větší odpor na pohyb. (motorek odebírá větší proudy)

jirkaa
hodnocení

Pojistky ok, to bylo první počem jsem šel

kompresor jet múže ale ta elektronika u něj může bejt v háji

co zkusit měřit jestli de do toho konektoru kompresoru signál zavřít a otevřít z jednotlivých dveří možná bude stačit to zkusit jen z dveří řidiče

počítam budou to mínusoví impulsy

takže jeden zamyká odmyká klíčem a druhej v konektoru hledá žárovkovou zkoušečkou jestli ti nákej drát blikne

nebo přímo u kompresoru budu přez žárovkovou zkoušečku pouštět do jednotlivých drátu mínus a pokud se mi to rozjede tak hledám zlomenej drát oxidaci či jinej problém proč to od těch dveří nejde

pokud se nerozjede tak jinej kompresor

jirkaa
hodnocení

Zítra se na to kouknu, ještě za mám natankovano se nedostanu ani do nádrže. Ta je zamknuta neustále
jirkaa
hodnocení

Dráty probliknou,jak odemykání tak druhý na otevření,kompresor nedělá nic, teď jsem ale už bohužel klíčem neotevřel dveře u řidiče, odemknout zámek nejde, zamknout jde, přitom odpoledne to šlo tak i tak úplně zlehka. Jinak blinkry reagují na zamek i se zapne alarm ale central nic.
Nejde centrální zamykání

jirkaa
hodnocení

Zdravím a uzavřu téma,dabel měl pravdu,byl to opravdu kompresor, vše už funguje, děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]