Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlubší poškrábání nárazníku

Od: uzivatel odpovědí: 2 změna:
Zdravím, mám takový dotaz. Nedávno jsem couval s firemním autem a odřel jsem přitom nárazník. Mám pojištění na blbost. Vztahuje se pojistka na blbost i na toto? Děkuji za odpověď. Případně jaký je postup?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolemjdouci
hodnocení

1x
Podstatné je to jestli Vaše pojištění odpovědnosti vůči zaměstnavateli zahrnuje i řízení služebního vozidla. Taková pojistka je podstatně dražší než ta základní. Podívejte se do pojistné smlouvy jestli to tam máte uvedeno.

bulli
hodnocení

0x
Ahoj pojistka na blbost se na to vstahuje záleží jakou máš snima smlouvu a zda máš pojistku udělanou na tohle. Pak samozřejmě záleží na podání stížnosti. Pokud jim nahlasis že jsi sebral auto v tomhle případě jse na to pojistka na blbost nevztahuje. Pokud nahlasis že jsi sebral betonový sloupek kde došlo k poškození pouze tvého vozu tak ano. Za dále škoda musí dosahovat určitě škody. A to minimální škody kterou máš psanou ve smlouvě neboli minimální škoda spoluúčasti l. Taky záleží jestli se ti to vyplatí pokud je škoda za 1500,- a ty máš spoluúčast 1000,- tak to nemá samozřejmě smysl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]