Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový dotaz. Nedávno jsem couval s firemním autem a odřel jsem přitom nárazník. Mám pojištění na blbost. Vztahuje se pojistka na blbost i na toto? Děkuji za odpověď. Případně jaký je postup?
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
bulli
0x
Ahoj pojistka na blbost se na to vstahuje záleží jakou máš snima smlouvu a zda máš pojistku udělanou na tohle. Pak samozřejmě záleží na podání stížnosti. Pokud jim nahlasis že jsi sebral auto v tomhle případě jse na to pojistka na blbost nevztahuje. Pokud nahlasis že jsi sebral betonový sloupek kde došlo k poškození pouze tvého vozu tak ano. Za dále škoda musí dosahovat určitě škody. A to minimální škody kterou máš psanou ve smlouvě neboli minimální škoda spoluúčasti l. Taky záleží jestli se ti to vyplatí pokud je škoda za 1500,- a ty máš spoluúčast 1000,- tak to nemá samozřejmě smysl.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]