Ahoj, chci se zeptat zda tu někdo nemá známého na technické. Mám celkem staré auto co by potřebovala péči a blíží se nám konec technické. Bohužel známý kterého jsem měl už na technické nedělá (šel do důchodu) a já vím že mi to auto tak jak je teď neprojde. Momentálně nemám prostředky k tomu abych ho dal do 100% stavu. (ano tady si možná budu malinko protiřečit ale stk v tomto stavu i kdybych měl někomu dát na ruku 10k tak vyjde levněji než oprava všeho co bych chtěl.) Auto je v pořádku na pohled, jediné co se bojím že neprojde je, že zadní lemy jsou orezlé (ne hloubkově) a ze spodu je hodne orezlé takže by určitá místa chtěla vyvařit. Jinak prahy a ‘důležité’ části karoserie jsou ok. Nemám problém zaplatit aby prošlo ale v mém okolí vím, že se nikdo uplatit nenechá.
Dejte mi tu desítku a já vám to udělám..Na nějaký závady se koukat nebudem! Dyť je to jenom auto..Vono se to nepos*e,nee.. stejně tady jezděj samý vraky,tak vo jeden víc nebo míň..Ale musíte mi tady přede fšema slíbit, že je to jenom mezi náma, jasný? Já tam znám plno lidí..Ty to udělaj ikdyby nevimco.. Stejně se voje*ává fšechno,tak nevim proč né todleto..
No mě to štve dost! Až někoho ten vrak zabije, tak se budeš divit. Lidi by neměli žít nad poměry. Když nemáš na opravu a provoz auta, tak ho dej stranou a jezdi na kole. To je moje rada. Taková drzost se tady ptát na trestnou činnost, tahle otázka by měla být odstraněna.
lio
Proč by to mělo někoho zabíjet? Není to v dezolátním stavu. Jak jsem psal je to jen orezlé povrchově zespod což když se podíváte co jezdí po čr je drtivá většina :D.
Tak jak to je doopravdy? Je to orezlé povrchově, či zespodu hodně rezavý, že by to chtělo vyvařit?
lio
Je orezlé povrchově na důležitých částech jako máte například ramena a podobně. Na vyvaření je to v okolí výfuku což mi nepřijde zatím nějak důležité když to drží a ‘neřve to’ a ty zadní lemy které jsou také jen povrchově zatím.
Dyť tady je fšechno jedno každýmu,tak mu tu technyckou ňekdo uďelejte néé?voco de..Von jezdí jenom do práce atak...tak cotady řešíte...Dyť to má jenom trošku vorezlý dóle ..tam to stejňe neňi vyďet..pi*o
Pouze hlupák se může na toto ptát na diskusi,kterou čte vpodstatě každý! Proč svou otázku nedáš do místního rozhlasu tvého města? Proč se neptáš na FB? Tohle je už fakt moooooc! Ty chceš dát i 10tis.za podplacenou technickou? Za ty prachy se dá to auto dát do stavu, že projde bez úplatku..A to jsem ho neviděl! Jsi hlupák a b*l*b...Ptej se jinde, prosím!Je to asi stejný jako ptát se tady na poradně na to.."která lesb* mi porodí dítě,jsem bu*erant?" Asi takhle tvá otázka zní!Vo*e
Pokud budu vědět trasy kde se pohybuješ, pak nikoliv a pokud jezdíš kde já a další radci pak ano. Jinak asi nevíš jaké postihy za toto můžou být, že? terchnik který přijme úplatek může přijít o práci=zákaz činnosti v oboru na určitý čas, pokuta pro danou STk a dle závažnosti až sebrání licence! A v sumáru uškodíš všem poctivým lidem a technikům protože díky takovým bodou důvody zase přiškrtit!
Jeďte normálně na technickou a v případě, že se najdou nebezpečné závady, tak je opravte. Auto, které neprojde technickou, je skutečně nebezpečné, protože jiné vlastnosti se tam nekontrolují. Podplácení místo opravy je hazard.
lio
v tom máte pravdu jen se bojím právě těch orezlin, nejsou hluboké jen povrchové ale u nás je právě že stk hodně přísná. Jinak děkuji
Povrchová rez která neohrožuje bezpečnost provozu projde na technické, jen to máte v zápisu jako lehkou vadu. Vyhodí vás jen s tím, co ohrožuje bezpečnost.
@lio - ale v mém okolí vím, že se nikdo uplatit nenechá Víte, že se ani nedivím? Při těchhle sazbách... a to stačí slíbit, ani platit nemusíte
Tr. z. § 331 Přijetí úplatku
(1) Kdo sám nebo prostřednictvím jiného v souvislosti s obstaráváním věcí obecného zájmu pro sebe nebo pro jiného přijme nebo si dá slíbit úplatek, nebo
kdo sám nebo prostřednictvím jiného v souvislosti s podnikáním svým nebo jiného pro sebe nebo pro jiného přijme nebo si dá slíbit úplatek,
bude potrestán odnětím svobody až na čtyři léta nebo zákazem činnosti.
(2) Kdo za okolností uvedených v odstavci 1 úplatek žádá, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až pět let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.