Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Www.ascartuning.cz -neseriozní firma

Od: jaraz® odpovědí: 3 změna:

Tak jsem si pěkně naběhl na krásné web stránky uvedené firmy. Objednal jsem si poklice na auto 16" a poslali 14". Pokoušel jsem se dovolat na telefon,poslal 2 zprávy na emaily -ale nic se neděje. Takže pozor .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Koukal jsem na jejich stránky a je to obyčejná "Vietnamská tržnice"!..Proboha, proč jsi od nich něco bral? O kolik jsi přišel? A ty stránky jsou "krásné" čím? *alene*
hodnocení

Objednával jsem na jiných stránkách -už jsem bohužel skartoval a tam byly 3 kladná hodnocení,až na FA jsem zjistil,že zasílá úplně jiný firma.Stálo mne to skoro 800 Kč. Poučení pro příště .

Když by se někomu hodily černomodré poklice 14" jsou k mání za 300, jsou pěkné.*bzum*

hodnocení

tak jsem to našel -objednával jsem u firmy WEGO LUBRICANTS s.r.o., Praha

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]