Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej nebo nákup auta - kde?, carvago?

Od: rotorod® odpovědí: 4 změna:

dobrý den

mám auto, které v létě bude mít 5let (končí záruka) a přemyšlím ho prodat a koupit něco jiného. Máte prosím nějaké zkušenosti, jestli na internetu dostanete za auto více než odprodej v servisu? nebo je to individuální?

co řikáte na carvago? skutečně jsou tak seriozni jaké mají reklamy? fakticky prodej bude za větší částku než jinde?

děkuji za názory

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prodej auta na protiúčet při nákupu se nevyplatí, alespoň u mne nikoliv. Prodal jsem auto jinde za více.

carvago neznám.

hodnocení

0x
Pokud se v tom nevyznáte,tak je to asi úplně jedno.. Oškubou vás tak jako tak.. Bohužel.Pochopitelně je to individuální! Psát vám tady litanie,jak prodat 5let staré auto nemá smysl.Ačkoliv dnes je nejlepší doba na takový prodej.. Díky nedostatku nových aut a dlouhých čekacích dob na ně, vylétly ceny dost nahoru.. Myslím ceny aut do 5let stáří..Snad zvládnete mrknout na inzeráty,za kolik se prodává auto s motorem a podobnou výbavou tomu vašemu..A cenu si tak zjistíte rychle sám

mathew
hodnocení

0x
Můj názor je, že tomu vůbec nerozumíte, protože jinak by jste nechtěl auto prodávat v servise a nebo carvagu. Ti sice narozdíl od toho servisu obchod s auty řeší ale trochu jinak než potřebujete.
Nejvíc peněz získáte, když si to prodáte sám. Druhá možnost je strčit to do jednoho nejmenovaného velkého bazaru, který vás sice asi oškube, ale nebudete mít žádné další starosti.
Paradoxně v áčkach se dá auto velmi slušně prodat bez starostí. Soukromý prodej je občas peklo, když vám postupně přijede 10 zákazníků každý by chtěl 100% stav a samozřejmě tu slevu .. V autorizáku se tím často ani netají že vám dají horší cenu než v bazaru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]