Nejste přihlášen/a.
Jaké by ste doporučili auto na rozvoz jídla do většího města typu Brno,Praha nebo Ostrava v cenové relaci 20-60 tis.CZK, dobrý poměr výkon/cena?
Jaký motor a obsah?
Já mám prozatím vysledováno:
Suzuki Swift 1.4i plus LPg
Škoda fabia 1,4mpi 50kw +LPG
Toyota Yaris 1.0/1.3 vvti s nebo bez LPG
Peugeot 206 s 1.4hdi 2002-2011 50kw
Co zvolit aby byl provoz co nejekonomičtější?
Jen benzín nebo i s kombinací LPG případně naftu?
Jezdí se cca 250km/den ( ráno přesun do centra 20km pak různé trasy po městě 200km a 20km zpět dom)
Jaký motor a obsah?
Já mám prozatím vysledováno:
Suzuki Swift 1.4i plus LPg
Škoda fabia 1,4mpi 50kw +LPG
Toyota Yaris 1.0/1.3 vvti s nebo bez LPG
Peugeot 206 s 1.4hdi 2002-2011 50kw
Co zvolit aby byl provoz co nejekonomičtější?
Jen benzín nebo i s kombinací LPG případně naftu?
Jezdí se cca 250km/den ( ráno přesun do centra 20km pak různé trasy po městě 200km a 20km zpět dom)
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
raton*
0x
Rozvážel jsem pomocí peugeot 206 1.4 hdi... úžasné malé autíčko, ale i svižné a s neskutečně malou spotřebou... dostával jsem se na 3l/100km, když jsem jezdil šetrně.. Koupil jsem ho za pár tisíc na sbazaru 10/10 doporučuji
Bohužel se mi vysypalo ložisko převodovky, takže půjde na náhradní díly... teoreticky bych ti ho mohl přenechat, ale je to na dost náročnou opravu..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]