Jaké by ste doporučili auto na rozvoz jídla do většího města typu Brno,Praha nebo Ostrava v cenové relaci 20-60 tis.CZK, dobrý poměr výkon/cena? Jaký motor a obsah? Já mám prozatím vysledováno: Suzuki Swift 1.4i plus LPg Škoda fabia 1,4mpi 50kw +LPG Toyota Yaris 1.0/1.3 vvti s nebo bez LPG Peugeot 206 s 1.4hdi 2002-2011 50kw Co zvolit aby byl provoz co nejekonomičtější? Jen benzín nebo i s kombinací LPG případně naftu? Jezdí se cca 250km/den ( ráno přesun do centra 20km pak různé trasy po městě 200km a 20km zpět dom)
Rozvážel jsem pomocí peugeot 206 1.4 hdi... úžasné malé autíčko, ale i svižné a s neskutečně malou spotřebou... dostával jsem se na 3l/100km, když jsem jezdil šetrně.. Koupil jsem ho za pár tisíc na sbazaru 10/10 doporučuji Bohužel se mi vysypalo ložisko převodovky, takže půjde na náhradní díly... teoreticky bych ti ho mohl přenechat, ale je to na dost náročnou opravu..
Od auta za 20tisíc čekat, že bude poslušně lítat 250kiláků denně a za 0 nákladů je slušná odvaha..Ale držím palce.. Odvážným štěstí přeje.. Já bych zkusil toho Yarise..Pokud už není na kaši.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.