Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rozhoduji se mezi těmito novými vozy, prosím poraďte. Fiat punto Actual Plus 1.2 65k, Ford Fiesta 1.25 60k nebo Renault Clio 1.2 75k. Vše v plné výbavě, klima atd.. Ceny do 250 000Kč. Děkuji za radu.
Vlastím forda Fiestu 1,25 60k v nejvyšší výbavě. Mám ji od data uvedení na trh tj. 2008 září. Je to 5 dvéřák, zatím bez jedinného problému. Pro mě největší výhoda je zabudovaný jack na ipod, nebo na telefon, který se automaticky přepíná do repráků a nepotřebuju handsfree. Jinak teď žere průměrně 4,5 l. Někdy jsem na 3,5 někdy na 5. Kufr ucházející. Máme ještě starého forda focuse a předtím forda Pumu. Takže za sebe Forda.
Urcite Fiestu.
V nakupnim centru dokaze ujet Corvette a zvladne i vojenske vylodeni na plaz a naslednou ucast v bitve.
A co třeba tohle bsauto.opeldealer.cz/... , upozorňuji, že nejsem prodejce, ale jen maximálně spokojený uživatel tohoto vozu, který se v testech spolehlivosti a bezporuchovosti drží na předních pozicích.
Ty nepřestaneš malovat
na zeď. Copak nevíš ,že nikdy nespí.
Taky je dobré občas nahlédnout na spolehlivost vozů jinam než TÜV report. Pro mnohé to bude nepochopitelné, kam se propadávají německé značky , které jsou na TÜV report v popředí.
doplněno 15.06.10 21:24:Erichu , kolik dlouhých let trvalo, než Audi přiznalo , že motor TDI nevymysleli , ale jako první si ragistrovali značku. A takových případů je u němců více. A TÜV je dobrá reklama.
velmi výstižná odpověď-patriotismus a s ním spojené nadhodnocení německých (nejen) výrobců aut stále nezná mezí-jak neradi jsou nuceni přiznat,že japonská auta (a nejen ta)jsou na tom s kvalitou a technologií leckdy mnohem lépe.Jen pro ilustraci-tuším,že v 2006,kdy Lexus uvedl 600Lh,který je schopen sám -po zařazení zpátečky,zaparkovat do řady aut-tak to byl v Mnichově,Stuttgartu a Ingolstadtu poprask...Přitom Lexus pomalu za poloviční cenu A8,Bmw 7 a Merc.S a po čtyřech letech,němci takové technologie stále nejsou schopni-to jen tak pro ilustraci...
Opět trochu odbočím:
Kdyby tady teď byl novej Trabík nabo Warťák z fabriky, byl by můj! Jezdilo to velmi slušně, na menší opravu stačil šroubovák, kombinačky a přiměřeně velké kladivo, a do kombíka se vešlo neuvěřitelný množství věcí a psů! Jj, vím, je to nostalgie.
Můj kamarád, mechanik od Forda (BENI) přišel s křížovkářským vtípkem: jakej je největší motoristickej prů*er na čtyři písmena? Asi tušíte odpověď. Jako služebáka mám staršího Transita, žádný turbo, prostě klasickej dělník, a můžu říct, že si svoje opravdu odpracuje. Ale z těch tří možností v této otázce toho Forda doporučím jen proto, že víc možností na výběr jsem nedostal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.