Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uz rok nemam prihlasene auto

Od: ivana20* odpovědí: 4 změna:
Prosim poradte mi.Uz rok nemam prihlasene auto.Ve velkem tech. je to na me pouze odhlasene,a na malem tech. neni moje jmeno.Ted bych to chtela prodat.Jak mam pokracovat?Dostanu pokutu ze jsem si to rok neprepsala?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

Pokutu nedostanete za to se nedává. Kupec ať auto doregistruje na sebe. Hlavně si sepište a pak dobře uschovejte kupní smlouvu.

hodnocení

1x

Já měl nedohlášené auto 12 let,než jsem ho doregistroval na sebe a poté zrušil,žádnou sankci jsem nedostal.

hodnocení

1x

pokud ma vozidlo řádně zaplacené povinné ručení, malý a velký TP s platnou TK a ME tak nepanikařte! Jedná se o formální věc přepisu.

hodnocení

1x

klid, nic se neděje, nikam nemusíte chodit nemusíte. Jen pečlivě vyhotovte kupní smlouvu a uschovejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]