Diesel nebo benzín? Není ten flek spíš od nafty? Venku na ulici nebo doma na dvorku? Dejte si pod auto čistý karton a uvidíte,jestli něco přes den nebo přes noc nakape.. Je ten flek vůbec z vašeho auta? Takhle barevné to je po dešti..nebo už tam byla kaluž vody předtím?
matej
Vonku na parkovisti. Bylo tam uz mokro. A je to z meho auta. Parkuju ted jinde a je tam zas louzicka. Zadna kontrolka nesviti. Mam naftu. Muj servisak je na horach tak ho nechci otravovat kdyby to nebylo neco s cim muzu zajet 100km po dalnici.
maserattiondra
Jsi odvážný- jet s tim po dálnici.A máš řidičák?
Nemáš, vid?
Mne se takhle porouchal motor - prasknul za jízdy- Zrovna v zimě.
Tento flek dokáže udělat pár kapek motorového oleje, nafty či hydraulického oleje... Velikostně podle foto to bylo pár kapek, které díky vlhké/mokré vozovce udělalo takovou skvrnu.
Pokud nebude v motoru oleje málo, všechny nádobky v motorovém prostoru jsou ok, máte-li špinavý motor od oleje z průsaků - bude to stejný problém jako u pár milionů aut v ČR.
Řešit by se mělo - z pohledu STK či legislativy je takový vůz ekologickou hrozbou. Z pohledu praxe se s tím jede bez potíží.
já taky nedávno koukal na místo kde vždy parkuji... že tam muselo stát v době kdy jsem byl v práci ...nějaký prase s vrakem ze kterého mu tekl olej...to jsou dneska lidi...že...jenže při důkladnější kontrole mého auta jsem zjistil že to prase jsem já osobně-vytekl mi zadní tlumič...
Vy jste spadnul z višně? to si musíte zjistit sám .Nebo chete aby někdo z nás přijel klidně třeba přes půl republiky , kouknout se vám pod kapotua kleknout na kolena a juknout pod auto?!
Viditelný unik kapalin je vždy zavažná véc hlavne když se de na stk Na zemi toho moc neni chce to kouknout z vrchu do motoru i zespod na motor a zjistit odkud teče Muže to bejt těsnění vany to neni až taková tragédie ale múže týct pod víkem ventilú a to už múže bejt horší zvláště pokud to třeba zalejvá svíčky nebo někde kape na rozvodovej řemen
nickys
Snad mi to tu někdo znovu nesmaže, můj příspěvek je k věci, tak nevim co proti tomu sysel má. Popřípadě by to mohl zdůvodnit. Nebo je tu diktaura a dvojí metr? Napíšu to tedy ještě jednou.
Jestli se to udělalo znova, tak to není sranda, abyste pak do toho servisu vůbec dojel. Až se rozsvítí nějaká kontrolka, bude pozdě. Na vašem místě bych zabil 5 minut svého života a obvolal servisy v okolí. Na žádného známého servisáka bych nečekal, ani ho neotravoval, když je konečně na dovolené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.