Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čísla v Tp

Od: rambicz odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám přívěsný vozík a mám různá výrobní čísla ve velkém TP a málem TP, bude problém udělat technickou kontrolu. Měnili jsme registrační značku na úřadě a bylo nám řečeno, že směrodatné je číslo v malém TP a chybu noopravili.

Díky za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co to bylo proboha za úřad? Jasně že to Vadí!

paveldvorak
hodnocení

0x
Ruzna čísla chapu číslo to číslo podvozku cislo nastavby číslo oje číslo malého TP atd já bych tu papírovou knižku z dob divb kde je ručně skrtano a odkazovano na zápis na str. 7 roztrhal a nechal si vystavit nový TP kde není nicprepidovanoani opravování takže s jednim cislem... Bez vložení scanu celého to nelze nadávat na úřad ani na vas Bo nevimev čem je problem... U všech 40 letych vozíku byl vminulodti nějaký problém ve výrobním čísle... Vyráběla se pouze s výrobním štítkem a čísla se pak dovyrszela doprerazela wtd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]