Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Koupil jsem jedničkovou Octávku TOUR 2010 1,6 MPI základa je tam ošmajdanej a okousanej volant.A to mě docela trápí. Nový volant je drahá věc a tak koukám po bazaru.Našel jsem renovované volanty,což nemám moc důvěru.A také jsem našel zánovní použité v různých stupňích mírného poškození.
Takže na svoje auto potřebuji sehnat volant Škoda Octávia 2 facelift? A na bazaru jsem našel i docela pěkné originál gumové volanty a také docela pěkné kožené volanty asi z dražších specifikací.Což by se mi líbilo asi víc.
A teď,půjde to na moje auto dát? Airbag bych si teda nechal svůj.
A našel jsem i zánovní kožený multifunkční volant.Což teda vypadá fakt luxusně,nicméně tlačítka by nefungovaly.Ale,to by mi nevadilo.Šel by i tento multifunkční volant nasadit na moje auto bezproblémů? A rozuměl by si i s mím airbagem?
Moc děkuji za info.
PS.potah jsem taky zkoušel,ale nelíbí se mi to a hlavně volant je moc tlustej a nesedí mi to čím dál víc.
Nechal bych ho pošít u profesionálů, co se tím živí, bude to levnější a je to stejně pěkné, jako byste koupil předražený nový volant. Pokud máte z výroby volant z IPURu, tak bych to neřešil.
Né vždy to jsou profesionálové.
Mnohdy jsou na ramenech volantu zezadu nevzhedně zakončené nitě (suky) nebo kůže není perfektně vyplá a místy je i zhrnutá.
To je samozřejmě pravda, ale i tak si myslím, že to vůbec není špatná služba a určitě se najdou i poctiví...
vyřešeno za pár korun - flaro.cz/...
za mne - investice tímto směrem do vozidla zmíněného typu je naprosté vyhazování peněz...
Chtělo by se napsat "když na to máte"... ale vy prostě nemáte.
Pokud se vám nelíbí ta tlustá verze "bez práce", můžete se snažit sám s mall.cz/...
potahy jsem zkusil oboje - kde mám extrémní posilovač, je ten tlustý ok... ale ve druhém voze jsem měl právě jen tu kůži - protože byla slabší a lépe se drží volant. Za ty prachy vyřešeno!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.