Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honda MTX 80 - jaký olej do převodovky

Od: bobajs* odpovědí: 7 změna:
Přeju pěkný den.
Chtěl bych se zeptat,jaký olej do převodovky by jste mi doporucili na moji Hondu MTX 80?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Castrol MTX Synthetic 80W

bobajs*
hodnocení

diky moc za ten olej ;)...ale ještě jsem se chtěl zeptat,jakou by jste mi doporučili svíčku
NGK BCPR - typů je asi deset v ceně od jedné do sedmi stovek korun...

eriq
hodnocení

0x
napiste nam na mail eborecky@moto-oleje.cz a posleme vam zpet vyber z nekolika oleju ... Castrol je ok, ale zbytecne drahy.

ryanh
hodnocení

0x
Dobrý den...chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte kde by se daly na internetu sehnat parametry k Hondě MTX 80...a jestli nejsou na internetu,tak jestli nevíte suchou váhu této motorky,spotřebu a max rychlost...díky
bobajs*
hodnocení

Dobrý den,
Teď už to sesouvisí s olejem,ale je to tu jediná rubrika na MTXko.Mám ročník 83 a tak bych se chtěl pooptat,kde na to nejlépe sehnat díly.Konktétně píst a vše okolo toho.

ludva*
hodnocení

0x

Zdravím mám taky hodnu mtx 125 ročník 1990.Chci se zeptat jak často se má měnit olej a jaký olej tam mám dávat.Jak často se má umývat olejový filtr a jak často by se měl dělat výbrus.Předem děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]