Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo zkušenost s touto pojišťovnou? Ze srovnávače mi volala paní a extra mi nabídla tu pojišťovnu, téměř ji chválila až do nebes, ale co jsem četla recenze, tak ze 40 recenzí byly 3 pozitivní, zbytek děs a hrůza..
Předem děkuji za radu, kterou pojišťovnou byste mi doporučili. Tereza
Skvělá odpověď. Zeptám se a je mi odpovězeno a ještě tykáním, že mě to nemusí zajímat?!
Takže si dle tebe mám pojistit auto nejlevněji a až někoho nabourám, nebo někdo mě, tak budu v klidu, protože mě zajímá JEN CENA! Děkuji moc.
Tykání patří mezi slušnost na Internetu, to vědí všichni kromě mládeže. Vykání považuju za krajní nevychovanost !
Zajímat se jen o cenu je blbost, kdybys byla moje klientka tak bych ti to vysvětlil. A pokud se nechceš eventuelně dohadovat s dalšíma pojišťvnama, není jednodušší cesty než připojištění přímé likvidace. Pak si pojišťovny povídají mezi sebou a tebe do toho netahají. Obrať se na nějakého dobrého pojišťováka a ne na paní kdesi na nějakém Klik serveru.
Když pomineš rozšířené služby jako odtah, opravář na čtvrt hodiny zdarma a pod. tak tě opravdu zajímá jen cena. Samozřejmě ty bonusy je potřeba pročíst, protože někde opravdu přidáš pár kaček a máš v ceně poměrně drahou službu zdarma, ale v základu bez bonusů tě opravdu zajímá jen cena.
A právě že mi to jedno není, proto se ptám. Nechci pak jednat s cizími pojišťovnami a nahánět ostatní účastníky nehody, aby mi byla zaplacena škoda.
na 1.6mpi z 2009 při bonusu 168 měsíců cena 5480kč , proto hledám pojišťovnu, která za ty peníze vyřídí škodu sama bez průtahů a bez toho, aniž by každý pátý v recenzi musel hrozit soudy, aby plnila své povinnosti..
Mám dojem z vašich reakcí, že nechápete úplně princip povinného ručení. Pokud jste viník nehody, potom platí vaše pojišťovna opravu vozu poškozeného. To je toho koho jste nabourala. Vám osobně ale vaše pojišťovna nedá nic. Vy s pojišťovnou tak moc věcí neřešíte. Jen nahlásíte událost a popíšete jak k nehodě došlo.
Pokud ale vás někdo naboural a vy jste tak poškozená (nejste viník nehody), potom je úplně jedno jakou vy máte pojišťovnu. Vy se budete dohadovat s pojišťovnou toho, kdo tu nehodu zavinil aby vám jeho pojišťovna zaplatila opravu vozidla. Jakou má pojišťovnu někdo jiný ale neovlivníte a tak se klidně můžete soudit přesně jak nechcete.
Jo, ten systém je absurdní. Jako poškozený jednáte s nějakým kreténem, který vás naboural a kterého jste si nevybrali, on Vás odkáže na pojišťovnu, kterou jste si taky nevybrali a nemůžete přejít ke konkurenci. Výsledek je, že pojišťovny snižují ceny pojistného, ale s plněním je to čím dál horší, protože plní těm, co jim neplatí.
Na tom systému nic absurdního není. Když jste poškozený, nic vám nebrání nechat si škodu nahradit ze své havarijní pojistky od své pojišťovny.
Pokud ovšem chcete nahradit škodu od škůdce, je logické, že budete muset jednat se škůdcem, potažmo s jeho pojišťovnou.
Máte ale taky možnost sjednat si u své pojišťovny službu likvidace v zastoupení a jednat pak jen se svou pojišťovnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.