Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam autovrakovišť

Od: tomas94 odpovědí: 11 změna:

Ahoj, poradíte, dá se někde vyhledat seznam autovrakovišť?

Potřebuji něco konkrétního na auto, a ve svém nejbližším okolí znám jenom dvě autovrakoviště, chtěl bych se ale postupně zajet zeptat i na další místa, např. v jiném okresu. Jenže, když člověk ty místa nezná, špatně se hledají.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

1x

Jako nejaky seznam vsech v CR autovrakovist vsech znacek aut? To pochybuji. Pokud existuje k vasi znacce/modelu auta nejake zive forum/klub, tak bych se poptal tam. Bude tam i nejvetsi sance na ziskani referenci na dany vrakac...

tomas94
hodnocení

Dík za tip :)

ahoj*
hodnocení

1x

google.com/...

oni se nám asi schovávají ti autovrakoviště co?

já ti poradím spíš než autovrakoviště, dej si poptávku na bazoš, přesně specifikuj, nejlíp i číslo dílu!, do pár hodin ti začne drnčet telefony s nabídkama

A přeprava po celé České republice stojí 65 Kč

hodnocení

1x

Koupil bych nové -třeba Voton má Valeo (některé dílyvaleo dává PSA v prvovýrobě) je za cca3500kč, něco ny pugy 106 a citroeny jsem kupoval v iautodily.cz z Holohlav anobo pak třeba toto citroen-peugeot.cz/... (nové i použité díly)-ale osobní zkušenost nemám. Pak jsou 2 vrakoviště -pro Vás asi z ruky- Soběslav a někde u Soběslavi a u , v Říčanech.Na PSA.

hodnocení

0x

A kde jsi? Ať ti nepíšedme místo přes celou republiku.

Na jaký vůz?

tomas94
hodnocení

Potřebuji koupit přední světlomet na Peugeot 307, r.v. - květen 2004 a jsem z hodonínska

Tak to neporadím. Kolem francouzů jsem se nikdy nepohyboval.

break
hodnocení

0x
Na 307 kup nějaký depo z netu nebo z Kelly. Než brát zažloutlý, vysvícený světlo, tak raději neorigo. Nehledě na to, že dost vrakačů má auta z GB a pošlou ti světlo z RHD...
Někam pojedeš nebo ti přijde něco, co nebude ono. Většinou cena dílů se odvíjí od origo dílů a pak neušetříš skoro nic. Na tak obyčejný auto bych to neřešil , pokud nemáš vrakač fakt za rohem.

není lepší TYC?

Měl jsem jedno Depo a to se za jízdy třepalo jak rosol.

break
To byl příklad. Píšu při práci :D
14.01.23 14:58

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]