Dobrý večer, mám dotaz ohledně topení na voze Passat B6 1.9tdi. Mám zvláštní problém topení nefouká ani na jednu pozici ale když dám vnitřní cirkulaci a plus na okno tak to fouká nebo na sebe tak taky ale jak vypnu cirkulaci tak opět nefouká ani na jedné pozici Řekl bych že se uzavře klapka od větráku a nepouští vzduch dále do topení Pojistky ok, reset klapek jsem zkusil ale po 10s stejný problém Počet jít klimatronic nebo servo klapky díky za odpověď
Jako ventilátor jede ale nefouká?Nevím jak pasat ale asi to bude+- stejné jako octavia.Přepínací klapkou to asi nebude,ta chodí jenom otevřeno-zavřeno.Nemáte ucpaný přívod vzduchu zvenčí?Někde pod stěračem buude nasávání kde je hrubá mřížka.Jinak demontovat filtr , motorek větráku a jde tam vidět
doplněno 11.01.23 11:32:
První mrkněte na to nasávání,tady to má touran (pasat bude podobný) . Možná i tudy uvidíte tu klapku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.