Nejste přihlášen/a.
nevěděl jsem, že na konkrétní skupinu ŘP má vliv označení "LT" v názvu nebo v obchodním označení jde spíš o výkon, o kategorii vozidla a o celkovou hmotnost...definice tříkolek najdeš v EU nařízení číslo 168/2013...
Ještě doplňuji že čtyřkolka gilery fuoco 500 má motor Piaggio 500, kteý mám na svém skůtru...výkon je 29.5 kW
Tak schválně, napiš nám, zda to s řidičský, oprávněním skupiny "B" skutečně dáš![]()
buba,
nepradím, páč nevím.
Jen pamatuji, že sem chodil opravdový odborník na tuto problematiku, možná že nějaký úředník, třeba nespokojený se svojí prací, ale opravdu znal právo v oboru dopravy dobře.
Netuším, kde skončil.
Na dopraváků mi nebyli schopný nic sdělit****nevím kde a kdo Vám neporadil, ale asi bych došel s kávou na registr řidičů, požádat technika z registru, popřípadě i vedoucího registru. Páč ty hodně vědí a taky ví, kde se zeptat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.