Nejste přihlášen/a.
nevěděl jsem, že na konkrétní skupinu ŘP má vliv označení "LT" v názvu nebo v obchodním označení jde spíš o výkon, o kategorii vozidla a o celkovou hmotnost...definice tříkolek najdeš v EU nařízení číslo 168/2013...
Ještě doplňuji že čtyřkolka gilery fuoco 500 má motor Piaggio 500, kteý mám na svém skůtru...výkon je 29.5 kW
Tak schválně, napiš nám, zda to s řidičský, oprávněním skupiny "B" skutečně dáš
buba,
nepradím, páč nevím.
Jen pamatuji, že sem chodil opravdový odborník na tuto problematiku, možná že nějaký úředník, třeba nespokojený se svojí prací, ale opravdu znal právo v oboru dopravy dobře.
Netuším, kde skončil.
Na dopraváků mi nebyli schopný nic sdělit****nevím kde a kdo Vám neporadil, ale asi bych došel s kávou na registr řidičů, požádat technika z registru, popřípadě i vedoucího registru. Páč ty hodně vědí a taky ví, kde se zeptat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.