Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váha celého motoru

Od: teddy odpovědí: 4 změna:

Zdravím, potřebuji zjistit váhu celého motoru pro bmw e36 316i je to 1.6 75kw r.v 1998.

Bohužel se mi to nikde nepovedlo dohledat, když už tak jen celková váha auta.*co*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

3x

K cemu to potrebujete, respektive jak moc presny udaj o hmotnosti to musi byt? Co je u Vas "cely" motor? Jako nastrojeny vcetne prislusenstvi (alternator, servopumpa), jen motor bez prislusenstvi (ale se sanim+vstrikem a svody), nebo ciste ocesany blok? Sucha hmotnost, nebo s naplnema?

Pokud Vam to nejak pomuze, tak SP pro motor VW 1,3l (OHC, litina blok+Al hlava) uvadi cituji: "hmotnost motoru asi 110kg" Predpokladal bych, ze se jedna o suchou hmotnost motoru se sanim (Al)+karburatorem a svody, ale vyslovne to tam uvedeno neni.

Motor Porsche 2,5l (celohlinik vodou chlazeny R4, OHC, 2 vyvazovaci hridele) sucha hmotnost 166kg.

teddy
hodnocení

Potřebuji sehnat zvedák a mám možnost si půjčit jeden co zvedne do 150kg. Tak aby se ten zvedák nepoškodil nebo tak.

Jinak ano celý motor včetně příslušenství bez náplně.

hodnocení

3x

Váha se nikde neuvádí,.záleží jaká bude ale dnes již jsou většinou digitální. Vždy se ale uvádí jen HMOTNOST! I když u motoru jsem to taky nikdy nezjistil.

Jinak-motor XUD9 , všude tvrdili že má hmotnost kolem 100kg-když jsem jej zavěsil na vrátek s únosností 150kg napřímo a 300 přes kladku, tak stejně s motorm ani nepohnul-tedy nahoru , dolů to jo.když jsem jej lae narval na ponk , tak mi řišl že má opravdu těch +-100kg, tak nevím. Další motor 1,4 , monoblok-celek motor + převodovka současně, měl odhadem hmotnost kolem 75kg, motor ze škody 100 , zase neváženo ale hmotnost odhadem od 40-50kg. tipnul bych sijeho hmotnost -(dle vzhledu v autě) na cca100kg.

break
08.01.23 13:12
hodnocení

3x
101,5 kg

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]