Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji zjistit váhu celého motoru pro bmw e36 316i je to 1.6 75kw r.v 1998.
Bohužel se mi to nikde nepovedlo dohledat, když už tak jen celková váha auta.
K cemu to potrebujete, respektive jak moc presny udaj o hmotnosti to musi byt? Co je u Vas "cely" motor? Jako nastrojeny vcetne prislusenstvi (alternator, servopumpa), jen motor bez prislusenstvi (ale se sanim+vstrikem a svody), nebo ciste ocesany blok? Sucha hmotnost, nebo s naplnema?
Pokud Vam to nejak pomuze, tak SP pro motor VW 1,3l (OHC, litina blok+Al hlava) uvadi cituji: "hmotnost motoru asi 110kg" Predpokladal bych, ze se jedna o suchou hmotnost motoru se sanim (Al)+karburatorem a svody, ale vyslovne to tam uvedeno neni.
Motor Porsche 2,5l (celohlinik vodou chlazeny R4, OHC, 2 vyvazovaci hridele) sucha hmotnost 166kg.
Váha se nikde neuvádí,.záleží jaká bude ale dnes již jsou většinou digitální. Vždy se ale uvádí jen HMOTNOST! I když u motoru jsem to taky nikdy nezjistil.
Jinak-motor XUD9 , všude tvrdili že má hmotnost kolem 100kg-když jsem jej zavěsil na vrátek s únosností 150kg napřímo a 300 přes kladku, tak stejně s motorm ani nepohnul-tedy nahoru , dolů to jo.když jsem jej lae narval na ponk , tak mi řišl že má opravdu těch +-100kg, tak nevím. Další motor 1,4 , monoblok-celek motor + převodovka současně, měl odhadem hmotnost kolem 75kg, motor ze škody 100 , zase neváženo ale hmotnost odhadem od 40-50kg. tipnul bych sijeho hmotnost -(dle vzhledu v autě) na cca100kg.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.